folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bendeki Bu Şanssızlık

Bendeki Bu Şanssızlık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

hocam naptın telefonu

hocam kamera kayıtları yarın çıkacak.i phone kırılmaz diyolardı onuda yapmışlar hocam.telefonu sıfırlamışlar.iphonu mu bul dün engellendi aktif değil.nasıl yaptılar anlayamıyorum.madem böyle bi teknoloji var neden telefon üreticileri buna çözüm bulmuyolar.sonuç olarak son çare kamera kayıtları.o da olmazsa ümidi kestim hocam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

bir talihsizlik örnegi gecmiş olsun

yazmasam patlarım

Xperia Z telefonu yemek yerken unuttum 2 saat sonra geldim mekana cep telefonunu almış gitmiş polise verdim

cep telefonu işe yarar bir icad malzemeler konusunda bilgi veriyor teknik detaylar alıyordum yeni bir cep telefonu aldım Z3 bununda  4 saat sonra dokunmatigi çalışmıyor gelde isyan etme

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek

ben şimdiden soğuk suyumu içtim.çünkü polisler siklemedi bile olayı.kamera kayıtlarını ellerine verdim yine tamam bakarız sen git dediler.ne yapacağımı şaşırdım.uğraşsalar cok rahat bulurlar.savcılık imeiden takip yapıyormuş.ama onu yapması için olağan dışı bi durum gerekli dediler karakolda.

ben savcılık izni olmadan imeiden takip edebilir miyim ? yasal olmayan bi durum mevcut mu acaba?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam hemen Bimer'e güzel bir yazı yazıyorsun ve durumu en ince ayrıntılarına kadar anlatıyorsun. Fatura bende diye özellikle belirt. Savcılıktan aranıp ifadeye çağrılacaksın savcı senden imei numarası vs isteyecek. Delillerini iyi hazırla.

Ek olarak iCloud kilidi kırıldıysa bile telefon çalana yar olmaz merak etme. Telefonun arama özelliği çalışmaz. Mp4 gibi gezdirir elinde.

mkyb tarafından 17/Oca/15 00:44 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hocam hemen Bimer'e güzel bir yazı yazıyorsun ve durumu en ince ayrıntılarına kadar anlatıyorsun. Fatura bende diye özellikle belirt. Savcılıktan aranıp ifadeye çağrılacaksın savcı senden imei numarası vs isteyecek. Delillerini iyi hazırla.

Ek olarak iCloud kilidi kırıldıysa bile telefon çalana yar olmaz merak etme. Telefonun arama özelliği çalışmaz. Mp4 gibi gezdirir elinde.

hocam çalındığı ilde vermem önemli mi.olay istanbulda oldu. ben izmitte yaşıyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Valla o konuda ne desem yalan olur. Büyük ihtimalle İstanbul'a çağırırlar seni. 20 liradan gidiş geliş otobüs parası 40 liran gidecek yani. Ek olarak djblueman diye bi mürid vardı o savcuılıkta çalışıyordu ona ulaş o sana bilgi verir hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Valla o konuda ne desem yalan olur. Büyük ihtimalle İstanbul'a çağırırlar seni. 20 liradan gidiş geliş otobüs parası 40 liran gidecek yani. Ek olarak djblueman diye bi mürid vardı o savcuılıkta çalışıyordu ona ulaş o sana bilgi verir hocam.

eyvallah hocam yarın ilk iş bunu yapıcam.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

hacı noldu sonuç varmı ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

hacı noldu sonuç varmı ?

kamera kayıtlarını aldım hocam.adamın çaldığı belli,durakta otobüse beklerken arkamda bekliyor.sonra ters yöne hızlı hızlı yürüyor, ama görüntüler o kadar kötü ki.bide adam yüzünü kapşon ve atkı ile saklamış.bulunması imkansız hale gelmiş

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

APPLE ı aramadın mı hocam imei, seri no değiştiremiyorlar. bimerden önce apple arasana imei den seri nodan kitlediklerin de de çöp oluyor kullanılamıyor.

leadertay tarafından 17/Oca/15 13:16 tarihinde düzenlenmiştir

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Toplam Hit: 5512 Toplam Mesaj: 42