Bendeki Bu Şanssızlık
-
leadertay bunu yazdı
hocam naptın telefonu
hocam kamera kayıtları yarın çıkacak.i phone kırılmaz diyolardı onuda yapmışlar hocam.telefonu sıfırlamışlar.iphonu mu bul dün engellendi aktif değil.nasıl yaptılar anlayamıyorum.madem böyle bi teknoloji var neden telefon üreticileri buna çözüm bulmuyolar.sonuç olarak son çare kamera kayıtları.o da olmazsa ümidi kestim hocam
-
bir talihsizlik örnegi gecmiş olsun
yazmasam patlarım
Xperia Z telefonu yemek yerken unuttum 2 saat sonra geldim mekana cep telefonunu almış gitmiş polise verdim
cep telefonu işe yarar bir icad malzemeler konusunda bilgi veriyor teknik detaylar alıyordum yeni bir cep telefonu aldım Z3 bununda 4 saat sonra dokunmatigi çalışmıyor gelde isyan etme
-
ben şimdiden soğuk suyumu içtim.çünkü polisler siklemedi bile olayı.kamera kayıtlarını ellerine verdim yine tamam bakarız sen git dediler.ne yapacağımı şaşırdım.uğraşsalar cok rahat bulurlar.savcılık imeiden takip yapıyormuş.ama onu yapması için olağan dışı bi durum gerekli dediler karakolda.
ben savcılık izni olmadan imeiden takip edebilir miyim ? yasal olmayan bi durum mevcut mu acaba?
-
Hocam hemen Bimer'e güzel bir yazı yazıyorsun ve durumu en ince ayrıntılarına kadar anlatıyorsun. Fatura bende diye özellikle belirt. Savcılıktan aranıp ifadeye çağrılacaksın savcı senden imei numarası vs isteyecek. Delillerini iyi hazırla.
Ek olarak iCloud kilidi kırıldıysa bile telefon çalana yar olmaz merak etme. Telefonun arama özelliği çalışmaz. Mp4 gibi gezdirir elinde.
mkyb tarafından 17/Oca/15 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Hocam hemen Bimer'e güzel bir yazı yazıyorsun ve durumu en ince ayrıntılarına kadar anlatıyorsun. Fatura bende diye özellikle belirt. Savcılıktan aranıp ifadeye çağrılacaksın savcı senden imei numarası vs isteyecek. Delillerini iyi hazırla.
Ek olarak iCloud kilidi kırıldıysa bile telefon çalana yar olmaz merak etme. Telefonun arama özelliği çalışmaz. Mp4 gibi gezdirir elinde.
hocam çalındığı ilde vermem önemli mi.olay istanbulda oldu. ben izmitte yaşıyorum
-
Valla o konuda ne desem yalan olur. Büyük ihtimalle İstanbul'a çağırırlar seni. 20 liradan gidiş geliş otobüs parası 40 liran gidecek yani. Ek olarak djblueman diye bi mürid vardı o savcuılıkta çalışıyordu ona ulaş o sana bilgi verir hocam.
-
mkyb bunu yazdı
Valla o konuda ne desem yalan olur. Büyük ihtimalle İstanbul'a çağırırlar seni. 20 liradan gidiş geliş otobüs parası 40 liran gidecek yani. Ek olarak djblueman diye bi mürid vardı o savcuılıkta çalışıyordu ona ulaş o sana bilgi verir hocam.
eyvallah hocam yarın ilk iş bunu yapıcam.
-
hacı noldu sonuç varmı ?
-
zalimadam bunu yazdı
hacı noldu sonuç varmı ?
kamera kayıtlarını aldım hocam.adamın çaldığı belli,durakta otobüse beklerken arkamda bekliyor.sonra ters yöne hızlı hızlı yürüyor, ama görüntüler o kadar kötü ki.bide adam yüzünü kapşon ve atkı ile saklamış.bulunması imkansız hale gelmiş
-
APPLE ı aramadın mı hocam imei, seri no değiştiremiyorlar. bimerden önce apple arasana imei den seri nodan kitlediklerin de de çöp oluyor kullanılamıyor.
leadertay tarafından 17/Oca/15 13:16 tarihinde düzenlenmiştir