Beni Yazlığa Götürüolar
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Amk takıl oralarda bi eleman bul ps de kapışın paso:| hala sıkılyorum diyosan adres veriym yolla ps yi bana:D
-----------------------------senin ps ile ne işin var. Git öss çalış, bir daha görmeyeyim seni nette

2 günde 250 soru çözdüm abü daha nediym ben benden bu kadar:D azcık stres atam:|:Dbekliom seni hala:P -
ya ne pc si ya denize gir kızların pesinden kos yaz askı hesabı aq ne öle pc mc dion aq bıkmıyonuzmu sabahtan aksama sanal alemde
-
Ben günde 1500 soru çözerdim yine az gelirdi, bi halt olamadık. Daha çok çalış...
-
nu_metal bunu yazdı:
ya ne pc si ya denize gir kızların pesinden kos yaz askı hesabı aq ne öle pc mc dion aq bıkmıyonuzmu sabahtan aksama sanal alemde
-----------------------------Adamın yakındığı şeyler arasında pc olmaması var iyi oku..
onun için dedi pcyi de kap götür diye.
-
mayonu al :D bisikletini alabiliyosan al dolaşırsın için açılır
-
muridlerden birini gotur yaninda hic SIKILMAZSIN
-
sordugun soruya bak ya asosyallik sınırlarını aşmıssın :) yazlığa ne için gidilir karı kız için karı kızla ilgilenmiceksen ne diye gidiyon :D orda yapacaklarını evde de yaparsın ama karı kız evde olmaz çık dışarı denize fln git geceleri kuluplere in fln :P
-
nakamura2 bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Amk takıl oralarda bi eleman bul ps de kapışın paso:| hala sıkılyorum diyosan adres veriym yolla ps yi bana:D
-----------------------------senin ps ile ne işin var. Git öss çalış, bir daha görmeyeyim seni nette

2 günde 250 soru çözdüm abü daha nediym ben benden bu kadar:D azcık stres atam:|:Dbekliom seni hala:P
-----------------------------cıq cıq cıq cıq duymamıs olayım ...
capon buyuk sozu dınle
:D
çöz daha fazla çöz
-
olm malmısın ya : )
git takıl ordaki karı kıza
gerçek dünya nimetlerinden yararlan
herşey sanal değil :)
ağzına tüküriyim sanal alemin.
orda ne manitalar vardır şimdi
şairin diyoya hani. keşfedilmemiş diyarlar gibi :)
git keşfet biraz onları yanlız bırakma
hepsi seni bekliyor
bide aç mpp de Demet Akalın Tatil Parçasını
ohhhh m.k tatile çıkmak istiom zaten.
adamın düşündüğünü şeye bak
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Ben günde 1500 soru çözerdim yine az gelirdi, bi halt olamadık. Daha çok çalış...
-----------------------------sen günde okadar soru çöz ben kendi g*tümü yalarım aq :D