Beni Yazlığa Götürüolar
-
1 haftalık hayatın tadını çıkar :D baq onu elde edemeyenlerde war olm :D ben :D
-
ewt arkadaşlar yazlıktayım her zaman olduğu gibi ilkönce internet cafeye gelip size haber veriim dedim.
Burası ciccedn güzelmiş şimdiden karşıda oturan 2-3 kişi keşfettim herşey güzel aslında deniz dibimde biraz sıcak ama klima var serinletio sallayın olm pc yi bak ne güzel yerler var :P
tek sorunum var o da iPod taki müzikleri cd e çekemior olmam şu an onunla ilgileniorm
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------ewt arkadaşlar yazlıktayım her zaman olduğu gibi ilkönce internet cafeye gelip size haber veriim dedim.
Burası ciccedn güzelmiş şimdiden karşıda oturan 2-3 kişi keşfettim herşey güzel aslında deniz dibimde biraz sıcak ama klima var serinletio sallayın olm pc yi bak ne güzel yerler var :P
tek sorunum var o da iPod taki müzikleri cd e çekemior olmam şu an onunla ilgileniorm
-----------------------------Abü tatilin ilk başları sıkıcı geçer ama sonradan birileriyle diyalog kurdunmu güzel olur.. Ama sonlara doğru yine sıkılırsın oda ayrı bi konu :)
-
amk biz tatile gidemioz :D
adam yazlıgı begenmior
siikim böle hayatı ya :D
bu arada seneye öss e girceklere başarılar :)
bu yaz baya bi calısmamız lazım :)
Pehhh kim takar
yds wait me
i wll fuck your mother :D
-
oglum manyakmısın? sanki hapishaneye tıkacaklar gibi beni yazlıga görütürolar diyosun. takıl orda,kızlar falan ortama gir sonra gelmek istemeyeceksin pc başına.
-
Way a.q :D adam tatile yazlıga gidiyo bizz antalyaya bile gidemiyoz a.q Parası neymişşsin sen ) La ne Goturcen Playstation oyunları gider 3 5 tane iyisinden Secerim :D daha ne goturcem sen orya tatile kafa dinlemeye gidiyon a.q :D Sıkılırım diyosan getme Laa :D