Benim Sitede Saldırgan Oldu :)
-
Yav Allah aşkına saçmalığa bakın raporu bi okuyun sitede en ufak bişi yok ama saldırgan site :)
www.hepsibeles.net sitesinin şu anki listelenme durumu nedir?
Bu site şu anda şüpheliler listesinde değildir.
Google bu siteyi ziyaret ettiğinde ne oldu?
Geçtiğimiz 90 gün içinde bu sitede test ettiğimiz 385 sayfadan 0 sayfanın, kullanıcının rızası olmadan kötü amaçlı yazılım indirilmesine ve yüklenmesine neden olduğu saptanmıştır. Google bu siteyi en son 2009-08-18 tarihinde ziyaret etmiştir ve geçtiğimiz 90 gün içinde bu sitede şüpheli içerik bulunmamıştır.
This site was hosted on 1 network(s) including AS28753 (NETDIRECT).
Bu site, kötü amaçlı yazılımın dağıtılmasına aracılık yapmaya devam ediyor mu?
90 günü aşkın süredir, www.hepsibeles.net sitesinin hiçbir siteye kötü amaçlı yazılım bulaştırılmasına aracılık ettiği saptanmamıştır.
Bu sitede kötü amaçlı yazılım barındırılıyor mu?
Hayır, bu site 90 günü aşkın bir süredir kötü amaçlı yazılım barındırmamaktadır.
Sonraki adımlar:
- Önceki sayfaya dön.
- Bu web sitesinin sahibiyseniz, Google Web Yöneticisi Araçları'nı kullanarak sitenizin incelenmesini isteyebilirsiniz. Google Web Yöneticisi Yardım Merkezi'nde inceleme işlemi hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.
len benim sitede bişi yok nedne saldırgan oldu :))
-
pittbull'la bi bağlantısı varmı ? Askım ? :D
-
Bi gir makina kafayı yesin.
Elli tane reklam popup açılıyor saldırgan site evet :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bi gir makina kafayı yesin.
-----------------------------kaç aydır yenimi algıladı :)
-
beni bu siteden kurtar :w
-
hehe mallaşmış google kaşar google . hiç zararlı yazılım bulunamadı diyo ama zararlı he he
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
hehe mallaşmış google kaşar google . hiç zararlı yazılım bulunamadı diyo ama zararlı he he
-----------------------------öyle deme :W kaşar olan alper :W
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bi gir makina kafayı yesin.
-----------------------------ne saldırganı tecavüzcü valla bissürü pop-up tecavüz ediyo bilgisayarıma :D
-
Bu Site Saldırgan değil diyorum hala Saldırgandır Diyo ne iş anlamadım.. Ne Buldu Google Sitende acaba?. Görülen oki Fena takmış Kafayı sana. :)
-
iframe virüsü olabilir mi?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
iframe virüsü olabilir mi?
-----------------------------yok hoca toplist kodları ekledim dün .js kodlarda vardı
sanırım ibnelerin antileri rapor etti hep googleda bişi olmamasına ramen bu duruma soktu:)
neyse açılır inşallah parasal kaybımız zaten düşüşdeydi bide bu geldi
klas da gitti a.q dahada bize güvenen çıkmaz :(..