Benim Sitede Saldırgan Oldu :)
-
Bu nasıl oldu?
Bazı durumlarda üçüncü taraflar yasal sitelere kötü amaçlı kod ekleyebilir, bu da bizim uyarı mesajı göstermemize yol açar.
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------Bu nasıl oldu?
Bazı durumlarda üçüncü taraflar yasal sitelere kötü amaçlı kod ekleyebilir, bu da bizim uyarı mesajı göstermemize yol açar.
-----------------------------Hmmm Sanırım Eklenen toplistlerdeki Sitelerden Birinden Kaynaklanan bir durum..!
-
olm amelemisin sen. niye karşılıklı kod ekleten sitelerle iş yapıyorsun ?
eğer bir toplist size kod ekletmeyi mecbur bırakıyorsa o pencereyi kapayın bir daha da açmayın. tamamen saçmalık.
adamın sunucu kaldırmıyor, kod ekleyen tüm siteleri etkiliyor
adamın kodda piçlik oluyor ahanda senin durum gibi tüm siteleri etkiliyor
hem siten çöplüğe dönüyor hemde zarar sadece.
r10 da falan karşılıksız ekleyen onlarca, yüzlerce site var. onlara ekleyin. daha sağlıklıdır.
kısaca : alperim google a yeniden değerlendirmesi için başvur tabi o kodları kaldırdıktan sonra =)
bu arada nasıl başvucağını bana sorma :D
sadece bu tip durumlarda yeniden değerlendirme raporu istendiğini biliyorum :F
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------olm amelemisin sen. niye karşılıklı kod ekleten sitelerle iş yapıyorsun ?
eğer bir toplist size kod ekletmeyi mecbur bırakıyorsa o pencereyi kapayın bir daha da açmayın. tamamen saçmalık.
adamın sunucu kaldırmıyor, kod ekleyen tüm siteleri etkiliyor
adamın kodda piçlik oluyor ahanda senin durum gibi tüm siteleri etkiliyor
hem siten çöplüğe dönüyor hemde zarar sadece.
r10 da falan karşılıksız ekleyen onlarca, yüzlerce site var. onlara ekleyin. daha sağlıklıdır.
kısaca : alperim google a yeniden değerlendirmesi için başvur tabi o kodları kaldırdıktan sonra =)
bu arada nasıl başvucağını bana sorma :D
sadece bu tip durumlarda yeniden değerlendirme raporu istendiğini biliyorum :F
-----------------------------len zaten dün ekledim yarın kaldıracaktım siteyi onaylayınca :) 1 gün durdu 24 saatte google sikti attı :)
3 kere yeniden değerleme istedim yarın sabah yine yazarım :)
-
Yav bu google kim kaç kuruşluk firma ona ne gereği var benim direk olarak girdiğim bir siteye yasak koymasına kim oluyor ki engelliyor onu ben bütün sorumluluğu üstüme alıyorum o gitsin arama yapsın dursun,
-
24 saat olmadan bundan da kurtulduk çok şükür
herkese benden çay :))