Benzin + LPG'li Araç Mı ? Yoksa Dizel Araç Mı ? (Fazla Uzun Yol Yapmayan Birisi İçin)
-
swordfish bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıHazir konu varken.. Nissan primera tekna nasil bilirsiniz? (2007)
sen akıllanmayacakmısın paramı çok anlamıyorumki seni kanka
KNK neden böyle dedin ?
-
her koşulda mazotlu araç. illa ki uzun yol yapacaksın illa ki yakıt parası ödeyeceksin. multijet olursa daha iyi.
-
THT2005 bunu yazdı
Focus 1.6 100 hp lpg istanbul - mersin/mut 980 km. 160 tl. Hesap ortada :))
hocam o zamanki lpg fiyatı şimdikiyle aynımı litre önemli :D
-
Temiz dizel bulursan al.gerisini bos koy yakit olarakda surus onemlidir dakka bir fren yapmazsan isiklara gelmden once yavaslarsan arabayi yuksek vites dusuk devir surersen her araba sinifina gore tasarruflu olur simdiye kadar ailemde 6 degisik arabaya bindim ama.yakit tasarrufu ve performans ikisibir arada accent era dizel de huzuru gordum.
-
HoLyCat bunu yazdıswordfish bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıHazir konu varken.. Nissan primera tekna nasil bilirsiniz? (2007)
sen akıllanmayacakmısın paramı çok anlamıyorumki seni kanka
KNK neden böyle dedin ?
sikerler KNK nı.
7 yıllık hattımı neden değiştirdim sanıyorsun
-
ibrahimeren bunu yazdı
Temiz dizel bulursan al.gerisini bos koy yakit olarakda surus onemlidir dakka bir fren yapmazsan isiklara gelmden once yavaslarsan arabayi yuksek vites dusuk devir surersen her araba sinifina gore tasarruflu olur simdiye kadar ailemde 6 degisik arabaya bindim ama.yakit tasarrufu ve performans ikisibir arada accent era dizel de huzuru gordum.
Ustune diyecek cok fazla bir sey yok dizel iyidir yok benzin al yok gaz al yok fitre degistir yok git gaz ayari yaptir vs vs vs
He birde arabayla fazla km yapmiyorum isi sadece lafda araban az yakarsa oyle bir yapiyorsun ki
Era dizel bende istiyorum gaza basiyorsun sanki benzinli araba saha kalkiyor
-
hesaplama aracı güzel sana fikir verir diye düşünüyorum
bende aynı ikilemde kaldım, benzinli aldım yılda 10bin km anca yaparım..
dizel motor bana bi arıza cıkarsa 2 sene, verdiğim fiyat farkınıda hesaba katınca 3 sene de ordan toplam 5 sene sonunda dizelden kar etmeye başlayacagım. o yüzden vazgeçip benzin aldım. duruma göre bakarım lpg olayınada, masrafı ne kadar kaç kuruş kara geciriyor ve ben kac sene sonunda amorti edeceğim diye :)
-
Düşünürsen veriyim sana focusumu
19500 Km de 2011 model metalik siyahDeğişen Boya hiç bir şey yok
cruze control sis farı var
2 cam otomotik (arkalar manuel)
LPG (10 000 km de takıldı Atiker)
çelik jant yoktur başka...
4 hava yastğı
deri direksiyon ve koltuk kılıfları
... lpg 2.24 tl iken km de 22 kuruş yakıyordu
kışın 26-27-28 kuruş yaktı.
uzun yolda 20 kuruşun altını görmedim
sedan
1.6 100 beygirryeni Ford Focus almayı düşünüyorum uzun zamandır ama ötv ye gelen zam dan dolayı alamadım
fiyatı 36 000 (70000-130000 km deki araçlara 34 35 fiyat çekiyorlar değişenli boyalı biraz kendini zorla temiz araba almaya çalış kafan rahat etsin benden söylemesi ben bu arabayı 6 ay araştırdıktan sonra aldım) tabi psikolojik olarak rahat etmek istiyorsan sıfır al kardeş..
phoneix tarafından 18/Şub/14 16:09 tarihinde düzenlenmiştir -
mfatihbodur bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
Focus 1.6 100 hp lpg istanbul - mersin/mut 980 km. 160 tl. Hesap ortada :))
Yolun yarısını feribotla gittin heralde :) 16 krş dan bahsediyorsun km'de hocam.
bana pek anormal gelmedi vvti corolla 120 hp istanbul kayseri 150 tl 860 km yol lpg yle
-
Hocalar sagolun ilginiz icin ins hayirli olur 2007 Toyota Corolla 1.4 D 4D aldik. Dizel. 100.000 km de. Kaza boya yok. Motor % 96.. Bi de dizel deneyelim. Ama toyota gelenegini bozmaya cesaret edemedik :)