Benzin + LPG'li Araç Mı ? Yoksa Dizel Araç Mı ? (Fazla Uzun Yol Yapmayan Birisi İçin)
-
mfatihbodur bunu yazdı
Hocalar sagolun ilginiz icin ins hayirli olur 2007 Toyota Corolla 1.4 D 4D aldik. Dizel. 100.000 km de. Kaza boya yok. Motor % 96.. Bi de dizel deneyelim. Ama toyota gelenegini bozmaya cesaret edemedik :)
o % 96 yı nasıl öğrendin hacı test raporunda filan mı çıkıyor
-
mfatihbodur bunu yazdı
Hocalar sagolun ilginiz icin ins hayirli olur 2007 Toyota Corolla 1.4 D 4D aldik. Dizel. 100.000 km de. Kaza boya yok. Motor % 96.. Bi de dizel deneyelim. Ama toyota gelenegini bozmaya cesaret edemedik :)
Hayirli olsun. Kaca aldin.. -
HoLyCat bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Hayirli olsun. Kaca aldin..34. 250 ye zor aldim hocam daha asagi dusuremedik :) ama temiz arac olunca 3-5 gozune dokunmuyor insanin.
Özkan, hacim toyotanin servisine baktirdik bide computest adi altinda bilgisayarli test merkezleri var istersen tuvturk muayene istasyonlari da bakiyor ama en sagliklisi aracin kendi servisi.
Tesekkur ederim cok daha iyileri muritlerin olsun kaza bela gelmesin hicbirimize insallah. Ajan111 arkadasimza da aklima gelmisken tekrar allah sifa versin.
-
Hiç hantal değil 90 Hp ama Turbosu ve Toyota motorunun etkisi çok açık bir şekilde belli oluyor. Sportif bir sürüş bulamazsınız tabiki de ama Eskişehir yolu üzerinde çok rahat korkmadan makaslara girebildim. Konfor açısından bence orta düzey geliri olan birinin alabileceği en konforlu araç. tıkır tıkır çalışıyor ama ses duymuyorsun. çok güzel araç ve 4.80 TL den aldığım mazotla Km'de 21 krş yaktı düz ve uzun yolda.
mfatihbodur tarafından 19/Şub/14 17:15 tarihinde düzenlenmiştir
-
mfatihbodur bunu yazdı
Hiç hantal değil 90 Hp ama Turbosu ve Toyota motorunun etkisi çok açık bir şekilde belli oluyor. Sportif bir sürüş bulamazsınız tabiki de ama Eskişehir yolu üzerinde çok rahat korkmadan makaslara girebildim. Konfor açısından bence orta düzey geliri olan birinin alabileceği en konforlu araç. tıkır tıkır çalışıyor ama ses duymuyorsun. çok güzel araç ve 4.80 TL den aldığım mazotla Km'de 21 krş yaktı düz ve uzun yolda.

hayırlı olsun hocam gülerek kullan ücretli öğretmenlikten iyi para kasmısın :)
-
sertacgs bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı

hayırlı olsun hocam gülerek kullan ücretli öğretmenlikten iyi para kasmısın :)
Eyvallah daha güzeli senin olsun hacım, yok la ücretliyle olacak iş değil bu sigara paran çıkar anca ücretliyi gelir kaynagı olarak sayma hiç :)
-
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullan.
-
Toyota candır kandır , hayırlı uğurlu olsun.
-
kasım ayında 2013 model benzinli toyota yaris aldım 4000 km de ıdı arac otomatık vıtes
km de 30 kurus yakıyor dizel araç ile benzinli arasında cok buyuk farklar kalmadıgına inanıyorum ıhtıyaçları ıyı belırlemek lazım..