Benzini Ödemeden Kaçti!
-
Conquer bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıpolise versenize. polis goruntu saatinden kadinin sizin petrole gelirken onundn gectigi kameralardan bulur plakayi.
Hocam haklisin fakat polis burda uzun iş. Kendimiz halletmek istedik :)
Hocam nerde yasiyorsun sen ? Almanya da böyle bir olayi kendin halledeceksin öylemi? Ancak gülerim.
plaka yi buldun diyelim, ne yapacaksin? yine polise gideceksin. Ayrica böyle durumlara karsi sigortali degil mi, calistigin tankstelle ?
videoyu netlestirsen bile, polise gitmen lazim, yapacagin baska bir olay senin aleyhine olacaktir zaten. Polise de olay günü veya olay ani gidilir. siz baya uzatmissiniz, gec kalmadan gidin bence. onlar video yu netlestirir.
gecmis olsun..
Hocam haklisin. Fakat bende kendimce katkida bulunmak istedim olaya
-
Zeytun-i bunu yazdı
mynet haber başlığı gibi mk :D
Güldürdün bení gece gece.
Kendimiz halletcez lafi latifeydi tabiki Conquer ve Karakule.
Merak edenler almanyada erlangendayim.
Florenzi tarafından 16/Eki/13 02:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Naptiysam açamadım filmleri başka formatta koyabilirmisin?
-
Conquer bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı80 euro ya kac litre yakit aliniyor.
1 litre, 1.60€ civarlarinda..
4.30 liraya geliyor. Benzin almaya Almanya'ya mı gitsek napsak :)
-
açılmıyor dosya.
-
Müritler çözümü göstermiş.
Konuyla alakalı değil evin yakınında sürekli gittiğim(haftada en az 2-3 gece sigara almaya giderdim) benzin istasyonunda ödemeyi yapmak için içeri geçtiğimde Finansbank'ın sistemler uçtuğundan kasada kalmıştım, son 10 lira çıkmamıştı. Pompacıya abi 10 lira eksik, ev yakında birazdan getiririm istersen kimliği falan bırakyım dediğimde arabanın anahtarını bırak, git parayı getir demişti(arabada arkadaş vardı). Utana sıkıla arkadaştan alıp verdim 10 lirayı. Tanımasalar neyse. Olası bi anarşi durumda ilk hedefim bu benzin istasyonu, ikinci hedefim ise gece banka kartından sigarayı satmayan tekel bayisi. Cayır cayır yakacam ipnetorları :D
-
Zeytun-i bunu yazdı
mynet haber başlığı gibi mk :D
he bende birden adrese baktım mynet yeni tema mı yapmış diye :D
-
Ayazz bunu yazdıConquer bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı80 euro ya kac litre yakit aliniyor.
1 litre, 1.60€ civarlarinda..
4.30 liraya geliyor. Benzin almaya Almanya'ya mı gitsek napsak :)
Deymez hocam. En iyisi arap ulkelerine gidek. -
HolyOne bunu yazdı
nimo codecmiydi neydi onu yukle istersen :D
-
HolyOne bunu yazdı
videoları orjinal uzantıda ekledim. formatını değiştirsem de açamadım bende