Benzini Ödemeden Kaçti!
-
HolyOne bunu yazdı
Naptiysam açamadım filmleri başka formatta koyabilirmisin?
Hocam camera programı ile açabiliyorsun o videoları
-
yazar kasa olayı var mı orda
yada otomasyon sistemi
kardelen442 tarafından 16/Eki/13 15:13 tarihinde düzenlenmiştir -
matlab'da değiştirilebilir görüntüler de uzun hikaye.
geçmiş olsun karılara fazla odaklanmasın bundan sonra arkadaş :-)
-
ValentinoRossi bunu yazdıConquer bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıpolise versenize. polis goruntu saatinden kadinin sizin petrole gelirken onundn gectigi kameralardan bulur plakayi.
Hocam haklisin fakat polis burda uzun iş. Kendimiz halletmek istedik :)
Hocam nerde yasiyorsun sen ? Almanya da böyle bir olayi kendin halledeceksin öylemi? Ancak gülerim.
plaka yi buldun diyelim, ne yapacaksin? yine polise gideceksin. Ayrica böyle durumlara karsi sigortali degil mi, calistigin tankstelle ?
videoyu netlestirsen bile, polise gitmen lazim, yapacagin baska bir olay senin aleyhine olacaktir zaten. Polise de olay günü veya olay ani gidilir. siz baya uzatmissiniz, gec kalmadan gidin bence. onlar video yu netlestirir.
gecmis olsun..
Hocam haklisin. Fakat bende kendimce katkida bulunmak istedim olaya
Tecavüz çözüm değildir hocam, yalnızca filmlerde olur o kirayı yada borcunu ödeyemeyince.
-
Jilet_Boris bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdıConquer bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıpolise versenize. polis goruntu saatinden kadinin sizin petrole gelirken onundn gectigi kameralardan bulur plakayi.
Hocam nerde yasiyorsun sen ? Almanya da böyle bir olayi kendin halledeceksin öylemi? Ancak gülerim.
plaka yi buldun diyelim, ne yapacaksin? yine polise gideceksin. Ayrica böyle durumlara karsi sigortali degil mi, calistigin tankstelle ?
videoyu netlestirsen bile, polise gitmen lazim, yapacagin baska bir olay senin aleyhine olacaktir zaten. Polise de olay günü veya olay ani gidilir. siz baya uzatmissiniz, gec kalmadan gidin bence. onlar video yu netlestirir.
gecmis olsun..
Hocam haklisin. Fakat bende kendimce katkida bulunmak istedim olaya
Tecavüz çözüm değildir hocam, yalnızca filmlerde olur o kirayı yada borcunu ödeyemeyince.
La ne tecavüzü :D Oha. Emrah Mode: On oldu seninki. Çalisan kizin cebinden cikacak para. Polis sürecini hizlandirmak istedim sadece.
Florenzi tarafından 17/Eki/13 01:45 tarihinde düzenlenmiştir -
bulmaya bulursunda plaka calinti cikabilir diyorum ben
-
ummeti_bela bunu yazdı
Hocam haklisin. Bu da mümkün
-
ValentinoRossi bunu yazdıummeti_bela bunu yazdı
Hocam haklisin. Bu da mümkün
avrupa tipi plakalari sokup takmak 2 dakikalik is buradada oldu ayni olay.. plaka calinti cikti..goruntulerden kisiyi buldular
-
ValentinoRossi bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıpolise versenize. polis goruntu saatinden kadinin sizin petrole gelirken onundn gectigi kameralardan bulur plakayi.
ppolat alemdar2.