Beraber Sinek Ve Haşere Öldürücü Yapalım.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
İlaçlatsanız,
olur
ama bu kadar uğraşıp başarırsa onun verdiği haz başka olur.
-
futurist bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
İlaçlatsanız,
olur
ama bu kadar uğraşıp başarırsa onun verdiği haz başka olur.
Hemde daha ucuz olur
-
Hocam zaten yüksek voltaj alabiliosun anladiim kadariyla
O şeyler nasıl çalışıyo çok bilmiorum heralde birbirine yakın bisürü tel döşemek gerekio sinek arasına girince patlatsın diye.
içine sineklerin çok sevdiği bişey koyarsan daha iyi sonuç alırsın
mesela bok koyabilirsin
-
haşere derdinden sonra bi de kokuyla uğraşsın adam :D
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
İlaçlatsanız,

-
Acaba şööle olmazmı ortaya sineğin çok sevdiği birşey koyup yüksek radyasyon basıcan. yada mikrodalga basıcan çevresin.e
Mikrodalgayı göremeyen sinek o alana girdiği anda geberecek. Fakat mikrodalga böle çevreye yansıyan bişeymi onu bilmiyorum, açık alanda çevreye saçılıp zarar veriomudur?
-
ya bu sinek öldüren zımbırtılardan bir kaç gündür bende bakıyorum sivrisinek de sonuç nasıl oluyor acaba raid yada detanın tablet yada likit olanlarından kullanmak istemiyorum
-
beyler bu elektrikli sinek öldürücüler evin içinde pek işe yaramıyor.
ama lağım kenarları şeyhin dediği gibi bok olan yerlere geliyorlar.
kara sineklerle başım dertte ve kara sineklerde hiç işe yaramıyor bu cihazlar.
benım bu devreyi yapma amacım daha büyüh haşere ile mucadele etmekti.
ve taktrıgım o transitörler sayesine akıma kapılan yaratık yaklasık 4 saniye kalıyor öylee.
buda bir içten iskeletli yaratığın ölmesi için yeterli zaman.
@holy0ne : sinekler mikrodalganın alanına yaklaşmazlar.
artık nasıl bir algılamaları var bilmiyorum ama aşırı rüzgarlı alanda aşırı yağmurda aşırı ısıda herşeyi erkenden biliyorlar ona göre o bölgeden uzaklaşıyorlar.
şimdi öyle bir tasarım yapmam lazımki hem dıştan iskeletliler hem içten iskeletlilerin tuzağa düşeceği bir tasarım.
-
Bütün sinekler ölsün istiyorum.
Kurtar bizi dostum.
-
reyis ilac kullan :) ama sıneklerı cekip yakacak bırsey bulursan bunun uretımını yapalım senınle :)