Beraber Sinek Ve Haşere Öldürücü Yapalım.
-
merhaba değerli tahribat halkı.
dükkanda ilginç yaratıklar sinekler böcekler saldırmaya başladı .
elektrikli sinek öldürücü yapalım diyorum. elimde milyonlarca devre adaptör trafo var.
ama bu devreyi dün ççok uğraştım yapamadım. çalışmadı.
diyotlar transistörler hepsi var ama bulduğum devre şemalarında hangisinin üstüne ne yazıyor bulamadım pekte anlamıyorum.
bu konuda yardımcı olursanız birşeyler yaparız ben tasarımı bitiririm son halini koyarım buraya devreleri de anlaşılır bir şekilde yazarım amatörler için. böylece hepimiz evdeki malzemeler ile ucuz sinek öldürücü yapmış oluruz.
bu sahte paraya bakmak için mor ışık veren lamba bile var etrafına tel örgü koyar yaparım.
yeterki çalışan bir devreyi yapmayı başarayım. istiyorumki hamam böceğini bile öldürsün.
birkaç video izledim . elektrikli sinek öldürme raketinin trafosunu değiştiriyor raketin gücü kat kat artıyor.
devrelerin üzerinde yazdığı yazıya kadar yarıntılı bu işten anlayan varsa dükkandaki malzemelerle yapayım birşeyler diyorum.

son resimdeki soldaki trafoda birşeyler yaptım videolara bakarak ama yapamadım çalışmadı.
sağdaki trafoya 12 volt adaptör değdirdiğim zaman çok fena elektrik çarpıyor çalışıyor sanırım.
nasıl yapsak ?
-
-
Mustafa bunu yazdı
rene nerelere düştün sen böyle :(
-
Mustafa bunu yazdı
aha rene nerelere düşmüş :D
-
Mustafa bunu yazdı
karın kası yaptım gülmekten :D:D:D:adasdsadasda
-
Mustafa bunu yazdı
mustafa şu videoyu paylaşmaktaqn bıkmadınız mk.
artık midem bulanıyor görmekten. ne reneymiş arkadaş. gülmek istiyorsanız gerçekten gülünecek zilyon video var mk.
şu video her paylaşıldığında zorla kendinizi gülmek için ikna ediyorsunuz mk.
-
zalimadam bunu yazdıMustafa bunu yazdı
mustafa şu videoyu paylaşmaktaqn bıkmadınız mk.
artık midem bulanıyor görmekten. ne reneymiş arkadaş. gülmek istiyorsanız gerçekten gülünecek zilyon video var mk.
şu video her paylaşıldığında zorla kendinizi gülmek için ikna ediyorsunuz mk.
Kim paylasacak diye girmistim daha ilk posttan vurmuslar :D
-
vay be nerelere düşmüş şeyhin video niahaha :)
Soruna gelince hocam bizim iş yerinde panolara musallat oldu fareler falan bir gün gümlemesin panolar diye elektronik fare kovucu aldılar şirkete fare böcek sinek her şeyi kovduğunu iddia ediyordu.Hemde ithal bir markaydı unuttum şimdi ama ne yazıkki hiçbir işe yaramadı onlar hocam.Cihazın önüne şeker,peynir vs. koyduk test ettik ertesi gün baktık yemişler hepsini.Sonra bi şirketle anlaşıp gelenksel yöntemlerle zehir koydu adamlar dahada fare falan görmez olduk.Bilgin olsun
-
elektronik hiçbir devre sinek kovamaz öldüremez. böyle bişey yok. manyetik mi üretcen
kimyasal şart sana.http://www.eleccircuit.com/mosquito-repellant-by-555-4017-4011/
kaygusuz tarafından 11/Tem/14 20:38 tarihinde düzenlenmiştir
çok istiyorsan devreyi uygula çalışırmı görelim -
kimse iplememiş neyse.
devreyi yapamadığım için bir elektrikli sinek raketi aldım. içini açtım.
bir anda yüksek voltaj veren devreyi buldum bunun daha güçlüsünü takarsam kertenkele hamam böceği gibi haşereleri kömür ederim diye düşündüm.

resimde gördüğünüz kocaman kondansisatör denen zımbırtıyı çıkardım onun yerine aşağıdaki resimde olan daha güçlü olandan 2 tane paralel lehimledim.

sonuç: ortalama 1800 volt akım gücü aldım.
sineği kömür etti resmen.
şimdi ona bir kafes birde içine sinekleri çekecek bir lamba koyacağım. daha yapmadım yaparsam eklerim buraya.
korkunç bir güç çıktı meydana.
-
İlaçlatsanız,