BESİKTAS Liyim Diyen Biseyler Yazsin...
-
bi efsanedir besiktas yada besiktas li olmak benim kendimce duygularim.hatirlarim ilk okul yilllarimdan kalma bi fotografim var silik allahtan siyah beyaz degil ama 1984 te cekilmis.fenerbahce formasiyla.hatta ilk okul yillarimin ilk baslarinda bile fenerbahce li oldugumu hatilrlarim.ama besiktas li kimse ailemde olmamasina ragmen besiktas li oldugum yillaar ilkokkul 3. sinif tan sonradir.bu ulkenin beyefendi bi kulubu varsa bu da besiktas tir ben bunu ilklerinden dolayi soylerim,bide ozumsenecek bi yani olduguna bagliyorum bu ve benzer dusuncelerinizi buraya beklerim arkadaslar.
iste bi besiktas klasigi>>>>>>
10 Dakikalık protesto
Beşiktaşlı taraftarlar, Samsunspor karşılaşmasında takımlarını ilginç biçimde protesto etti. Maça fazla ilgi göstermeyen taraftarlar, karşılaşmanın başında futbolculara olan son maçlardaki kırgınlıklarını, açık biçimde gösterdi. Kapalı tribünün ortasında yer alan fanatik taraftarlar, maçın başlangıç düdüğüyle birlikte bulundukları bölümü sessiz biçimde terk etti. Taraftarlar, maçın 10. dakikasında tribündeki yerlerine dönerken, coşkulu biçimde tezahüratlara başladı.Papile gelsin kurtarsın
Beşiktaşlı taraftarlar, maçın devre arasında kapalı tribünde ilginç bir pankart açtı. Fenerbahçe’nin, K. Erciyes ile yaptığı kupa maçında Luciano’nun ceza sahası içinde elle oynadığı pozisyona atıfta bulunan pankartta ‘’Kör müsünüz, el var, TFF’’ yazısı yer aldı. Beşiktaşlı taraftarlar ayrıca, 2003-2004 sezonunda 5 kırmızı kartla tarihe geçen Samsunspor maçının hakemi Cem Papila’ya göndermede bulunup, Samsunlu futbolculara yönelik ‘’Papila gelsin sizi kurtarsın’’ diye tempo tuttu.
-
fenerbehcenın ortega zamanın da derbi macında carşi gurubunun yaptıgı "ispanyolca korkak tavuk ortega - türkce cesur yürek ortega " yazılı pankartı fenerbahcelılere tasıtması bnce turtk futbol tarihinde bi ilk ti bundan sonra böyle bi şakayı yapsa yapsa yine beşiktaşın taraftarları yapar derim
-
fenerbehcenın ortega zamanın da derbi macında carşi gurubunun yaptıgı "ispanyolca korkak tavuk ortega - türkce cesur yürek ortega " yazılı pankartı fenerbahcelılere tasıtması bnce turtk futbol tarihinde bi ilk ti bundan sonra böyle bi şakayı yapsa yapsa yine beşiktaşın taraftarları yapar derim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+1 aynen katılıyorum ortega o zaman morarmıştı resmen ueheheheeheheh gıtgit gıdakkkkk
-
hocam varya besıktas ıcın ben canımı vereyım yaw oderece hastayım takımıma ve amblemınde turk bayragı tasıyan bı takımı tuttugum ıcın ıse gururluyum bunun sebebı ıse yanlıs hatırlamıyosam mıllı takıma 11 futbolcusunu vermıs olmasından kaynaklanıyo ha sunuda sooleyım 11 olmaya bılır ama bıldıgım su sayıca fazla futbolcusunun mıllıtakıma verdıgı ıcın boyle bı serfe naıl gorundu
bıde su vardır arkadaslar sadece bılgı olsun duye soyluyorum KURTULUS SAVASINDA en cok shıt veren takım besıktas ve fenerbahce ıdı
-
duzelteyim fenerbahce nin oyle bi olayi neydi o lord bilmem ne kupalari vardir fenebahceliler onla ovunurler.o kupayi istanbuldaki ingiliz leri yenmislerdir o yuzden ovunurler.salla gerisini mllt savasta iken fenerbahce nin ingilizlerle dostluk turnuvalarinda oldugunu bilin yeterli.
-
ben de fanatik bir BEŞİKTAŞ'lıyım..her zaman da BEŞİKTAŞ'lı olmaktan gurur duydum ve hala da bu duyguyu yaşıyorum..ama bu yönetim ve bu futbolcularla bu iş olmaz..aldıkları futbolculara bak yaa jun ve bobo..çok komik yaa inanamıyorum..sırf transfer yapmak için oyuncu alıyolar
-
a.q ben beşiktaşlı deilim ama konu gördüm bi yazıyım dedim :)
-
"Maradona ya sormuşlar Fenerbahçe yi tanıyomusun" diye
Maradona cevap vermiş
"Beşiktaş tamı oynuyo"
"Alayına isyan ölümüne KARTAL" "Forza KARTAL " "Bu alemde ÇARŞI alayına karşı"
-
Besiktas.. Türkiyenin 3.Büyük takimi basarilariyla her zaman fb ve gs nin gerisinde kalmistir.Rakiplerinin 15-16 samp. varken bu takimin 10 samp. vardir.Yildiz olayinda ezik kalmamak icin mahkemeyle 2.Yildizi almistr.Son 2.5yildir samp. ile alakasi yoktur.
-
fenerist07 bunu yazdı:
Besiktas.. Türkiyenin 3.Büyük takimi basarilariyla her zaman fb ve gs nin gerisinde kalmistir.Rakiplerinin 15-16 samp. varken bu takimin 10 samp. vardir.Yildiz olayinda ezik kalmamak icin mahkemeyle 2.Yildizi almistr.Son 2.5yildir samp. ile alakasi yoktur.
isine gelmedi mi bole camur atarsin yok yıldız olayında ezik kalmamak icin mis pehh .... -
Herkese selam inegöl köftesini yedikten sonra bir semaverde Rizeden gelen demli cayi ictik afiyet olsun herkese. insallah kanaryanin tüylerini yolariz