Beyaz Show"A Katılım.!.
-
Arkadaşlar beyaz show a katılmış yada davetiye almış mürid ler varmı :).. şimdi üni için davetiye alim diyorum da kanald yi arasam pek sallamazlar herhalde.direk beyaz show ekibine de ulaşmak çok zor olur .. sizce nasıl olabilir :| :)
-
yada Tahribat.Com olarak da katılabiliriz :)... güzel de bişe olur aslında bana göre :)
-
güzel olur reklam yaparız :D
-
Tbt olarak katılsak herhalde beyaz hayatının programını yapar :).:):):)
-
orda zıplayan basçıya dalarım ben
-
İsterseniz bizim üniversite adına başvuruda bulunalım. Davetiyeleri alalım ama tahribat müridleri olarak gidelim. Kim sikler üniversiteyi :)
-
konuk olmak için neyüm mail atıon galiba :| öle bi şey vardı :|
beyaz@beyazshow.com falandı galiba mailde :|
www.beyazshow.com dan bi bakıverin ayarlarsanız gelirik...
-
Gerekli açıklamayla birlikte e-posta'yı gönderdim. Cevap geldiğinde size iletirim.
-
Aslında Mahşer-i Cümbüş şova katılmak daha iyi bir fikir olabilir,orada seyirciler programa daha fazla katılıyor,Osman Tan'ın oyunun seyri için sorduğu sorulara
çok ilginç cevaplar çıkabilir : )
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Aslında Mahşer-i Cümbüş şova katılmak daha iyi bir fikir olabilir,orada seyirciler programa daha fazla katılıyor,Osman Tan'ın oyunun seyri için sorduğu sorulara
çok ilginç cevaplar çıkabilir : )
-----------------------------orası super programda gercekten komık ve gusel orya gıdın bence ben gelemem ama 8( oraya gıtmenısı tawsıye edrim
-
olur da beyaz show a katılırsak elbette ki bi sınırlama gelecektir konuklara.sadece adminler ve modlar giderse olmas:D
bence şöle cebit gibi 60 70 kişi gidebileceğimiz bi yere gidelim eğer beyaz kabul edecekse bu kdr kişiyi olur valla
fakat tahribat olarak başvurduktan sonra bu knuyu silmenizi öneririm
herkes beyazı döverim bascıyı sikerim amısına koyarım gibi laflar etmiş:D:D
swool un fikri gusel miş
bizim üninin adını kullanablrz feda ederim yani tbt'me =)