Beyaz Show"A Katılım.!.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Gerekli açıklamayla birlikte e-posta'yı gönderdim. Cevap geldiğinde size iletirim.
geleceklerin en başına yazablrsinz =)=) -
E-posta gönderdim ama mailbox limiti dolmuş o yüzden iletilmedi. Stüdyo bize yakın, Olmadı kanal D stüdyosuna gider ne yapmamız gerektiğini öğrenirim.
-
olmadı mahşer-i cümbüş veya hacıyatmaza giderik ak sadece beyaz mı var alemde :P
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
E-posta gönderdim ama mailbox limiti dolmuş o yüzden iletilmedi. Stüdyo bize yakın, Olmadı kanal D stüdyosuna gider ne yapmamız gerektiğini öğrenirim.
-----------------------------hacı ben attım mail iica anlattım durumu
sen meraklanma:F
Eğer cevap yazmazlarsa bana ilet stüdyoyu basarız :) -
Swool bunu yazdı:
E-posta gönderdim ama mailbox limiti dolmuş o yüzden iletilmedi. Stüdyo bize yakın, lisedeyken ramazan ayında birçok programa gitmiştik. Olmadı kanal D stüdyosuna gider ne yapmamız gerektiğini öğrenirim.
ok hoca senle gieriz en kötü ihtmal :D -
Swool bunu yazdı:
Swool yakınsa sen bi ara uğrada sor bakalım katılım için neler yapılıyormış.. bizi de haberdar et :) -
oLmaz beyler böle bişe ben nası gelcem izmirden ? :D
-
ExcellencE bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
E-posta gönderdim ama mailbox limiti dolmuş o yüzden iletilmedi. Stüdyo bize yakın, lisedeyken ramazan ayında birçok programa gitmiştik. Olmadı kanal D stüdyosuna gider ne yapmamız gerektiğini öğrenirim.
ok hoca senle gieriz en kötü ihtmal :D
Tamam iyi olur. Kapıdaki güvenlik sorun çıkarırsa tek başıma baş edemeyebilirim :) -
Swool bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
ok hoca senle gieriz en kötü ihtmal :D
Tamam hoja iyi olur. Kapıdaki güvenlik sorun çıkarırsa tek başıma baş edemeyebilirim :)
ne dmk hoca çokeriz üstüne pm at teli veriim :p -
DeFactorx bunu yazdı:
Konuyu silsek güzel olur aslnda biri olurda davetiye için bu site nedir diye bakarsa bu konuyla karşılaşmasın :D
-----------------------------alcakları varsada almazlar kesin .:)
Toplam Hit: 19349 Toplam Mesaj: 36