Beyaz Superstar[Ayakkabı]
-
cLubb3R bunu yazdı:
-----------------------------yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------Eski bi Diş Fırcasıyla temizle gider
-----------------------------simdi denedim olmadı :( öle leke gibi değil ki kazıyayım direk sararmış of ya :( yakıpta durulamadan bıraktım herhalde
en son çağre çamaşır makinasına atmak olcak
-----------------------------arkadaşım söylemişti ben denemedim daa bi ara benm de yapmam lazım eski bi çorabın içine koyup çamaşır makinesnde yıkamş :|
-
Benim kanqa da wardı süpersıçar adidas kirlenmişti çamaşır makinasına attı bi çıkardı ayakkabıyı. Ayakkabı açık sarı yeşil karışık desenli çıktı. Herkesin gözü kaldı ayakkabıda süper olmuştu ayakkabı fotosunu çeker koyarım bi ara :)
-
cLubb3R bunu yazdı:
-----------------------------simdi denedim olmadı :( öle leke gibi değil ki kazıyayım direk sararmış of ya :( yakıpta durulamadan bıraktım herhalde
en son çağre çamaşır makinasına atmak olcak
-----------------------------hacı fırçaya biraz çamaşır suyu damlat bide öyle dene
-
Metanet bunu yazdı:
-----------------------------Bendede SuperStar II var hiç kopuk,sprey falan sıkmıyorum sadece ıslak bezle siliyorum hiç bi sorun yok.
-----------------------------
bendede var şuan bile giyiyorum bir senedir ayagımdan çıkarmadım çok super bir siliyosun ışıldıyor superstarII rulz.. -
hoca lise 1 de bendede beyaz süperstar tipinde bi converse vardı soyulmuştu o da , beyaz ayakkabı boyası aldım carrefour larda filan olması lazım , en güzel ve en net çözüm budur başka alternatifin yok : )
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
çok super bir siliyosun ışıldıyor superstarII rulz..
-----------------------------Aynı şeyden bahsediyosun dimi falım ışıldan diil :B
-
ayse teyzeyi cagır aceyle ilk gunku gıbı olur :)