[Beyaz Tahribat] Ping Of Death Yontemi
-
Ping Of Death atak eski bi yöntem ama bu tarz saldırılar genelde şunun için yararlı olabiliyor.Mesela bir açıkla hosta sızdınız fakat bişeyler yapamıyorsunuz bir iki kodla kendinize bi arka kapı açıyosunuz.Fakat o kodun çalışması için hostun reset yemesi gerek.Bu tarz bi atakla karşı sistemi çökertip yeniden başlatabilirsiniz.Ama şuanki teknik donanım vs. bu saldırıyı etkisiz hale getiriyor.Makina değil çökmek donmuyor bile.Eskiden makinalar bu kadar gelişmiş değildi.Mİllet program yazarken canı çıkıyordu.
Birde bu saldırıyı linuxte denerseniz daha iyi olur çünkü linux paket boyutlarına baya bir büyütebiliyor.Fazla kasmamak lazım bu yöntem fazla bişey kazandırmaz size.
-
Ya hu sürekli, isteğiniz zaman aşımına uğradı diyor. napacam. anladığımız dilden konuşun bea....
-
genckalem bunu yazdı:
-----------------------------Ya hu sürekli, isteğiniz zaman aşımına uğradı diyor. napacam. anladığımız dilden konuşun bea....
-----------------------------
hoca al denyoyu dal hiç uğraşma.30 tane sayfa açtım paket boyutunu 500 yaptım girdim ama 2 denyo launchun sonucunu vermedi.http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=37533
videolu anlatımda yaptım e daha ne olsun.
-
öncelikle öğretici yazın için teşekkürler...
birde sorum olacak bu ping olayını daha kısa zamanda ve daha hızlı atmak için ne yapılıyordu??
bir sorumda bu gönderilen byte paketlerini maksimum kaç byte olarak öneriyorsun...
tekrar teşekkürler...
-
hocam denyoyu kullan daha etkili.
-
65535 byte gonderebılırsınız max.
-
zumsuk hocam denyoyu da kullanıyorum işlemciyi %100 e wuruyor bir 10-15 dk dan sonra sanırım ısınma sorunundan dolayı program kendini otomatik olarak kapatıyor dün bu işlemcinin %100 çalışması sizdede böylemi acaba?
birde dün saldıracağım siteye 50000 bytlik paketler ve denyoyla saldırdım site 2 dk da kapandı bu kadar çabuk kapatırmı yoksa korumaya mı aldı kendini saldırdığım site hala kapalı ama serverdan kaynaklanan bir sorun mu diye düşünüyorum...
bu arada musket hocam saoalsın ben 50000 kullanıyordum...
-
o kadar çabuk kapatıyor :D 5 programla siteyi (tabi site herhalde kötü birşey) indirip 2 prgorama düşürüp kapalı tutuyorum.
Ayrıca şu var işlemcinin fanı var.Onun altında teller var teller toz doluyor onları arada sırada temizlersen iyi olur.Makina ilerde önce ses verir sonra reset atar işlemci %100 ile çalışmasada.Bu yüzden biraz temizle.Tecrube konuşuyo :D:D .
Bi ara kapanıp duruyordu dosya yüklüyorum 200 mb 180 de res.Bilmem napıyorum tam halloluyor res.Sonra yakından baktım kasa kapağı açık orası tozla dolmuş temizleidm bişey kalşmadı bütün fanlara giriştim seste kesilmişti.
-
kasayı full temizledim hocam hatta biraz b.kunu çıkartıp ekran kartının entegrelerine kadar temizledim ekran kartını elime aldım şu an garantide :D
açıldığında tekrar denicem hocam sitenin ismini şimdi burda versem reklam amaçlı olur değil mi sen anlarsın serverdan mı yoksa harbiden patlattımmı diye:)??
-
bant falan bi ton hikaye var siteye etken.Düşük bantta bir site iner hemen.Tavisyen serverdan 3-5 site bulup hepsine girmek server çok kasıyor.Benim site vardı kapantı oraya abanıyorlardı sie açıktı fakat server çok kasıyordu.tanıyordum servercıyı.Konuşuyorduk.Yani bazen kapanmasada serverdan falan baya kasıyor.
Site başkalarında girmiyorsa sitenin işi bitik.Benim sevmediğim olay çünkü ha bire ok ok diyicen fakat site çok kasıyorsa yani mesaj yaz butonuna basıyorusn 2 saat sonra geliyorsa dhaa zevkli millet paso sinir oluyor :D site çökmüşse aa yok kapalı falan diyorlar fakat kastırıyorsa admaların moraller 0.
Fakat ben dosu falan pek sevmiyorum nedenine gelince bence nükleer gibi birşey internet savaşında.Çok düşündüm böyle anlaşma tarzı birşey yapmayı 20 maddelik falan bir hack sitesi diğerine dos çektimi bütün herkez ilk bunu başlatana dalacak falan die.Serverdanda banlanır 3 gün sonra.
Yani demek istediğim fazla sevmiyorum.Neden mi hiç bir hack işlemi yok sırf moral bozma sırf pisikolojinin aqoyma falan.Kendine yapılıyor gibi düşün.Siteni açamıyorsun.Ama genelde direk buna baş vuruyorlar.Baş vursunalrda elbette bir gün sağlam dos yerler.
En kral dos zombie olaydır yüzlerce birlgi sayara kimse karşı koyamaz ufak pingçikler 1-2 saat kapatmalar yanında hiç birşey değildir.Olduğu gibi serverı bile zikersin :)