Beyin Fırtınası Olası Savaş Senaryoları
-
75 milyon Turkiye Vatandasindan Birinin Canina Zarar Gelmesinde.
Kim ne cuk yiyosa yesin. -
konpi bunu yazdı
Dün TSK dünyanın en iyi bilmem kaçıncı kara ordusu diyenler 3,5 atar olmuş.
Korkmayın beyler, savaş tamamen bir tiyatro. Ne İran nükleer kullanacak ne Esad direnecek. Demedi demeyin.
kesinlikle katılıyorum
dün amerikayı siker atarız diyen realiteden uzak insanlar bugun yusufa bağlamış durumda.
olacak olay şudur.
abd suriyeye girecek.iran photoshoplu resimlerle göz dağı vermeye çalışacak gibi gösterilecek.zira iran tarihinde hiç gayrimüslim bir ülkeyle savaşmamıştır.
gelenek bozulmayacak merak etmeyin.çünkü iranın bunu yapıcak gücü yok.geçenlerde yaptıkları savaş uçağını gördük.sanayide hasan ustaya yaptırmışlar.
bunla dunyayı siker atarız diye yazıyolardı.noldu rezil oldular.ellerinde nükleer silah oldugundan bile şüpheliyim.
zaten olsa bile büyük ihtimalle bu karşılıksız kalmaz.ama dediğim gibi iran hiç kimseyle savaşa girmeyecek sadece konusacak oyle olursa bunu vururuz boyle olursa sunu sıkerız diye.
yani iran hiç bir zaman icraat ülkesi olmamıştır.ya kendi bokuyla uğraşmıştır yada islam ülkeleriyle.
-
Aradan bize de top mermisi,gaz bombası kaçar yine,sınır boyu alıştı nasılsa diye ses etmezler.
-
bugün 35-40 tane helikopter ankara tarafına gitti varmı bilgisi olan
-
Tnrsk bunu yazdıbugün 35-40 tane helikopter ankara tarafına gitti varmı bilgisi olan
Ben de beşiktaş sahilde gördüm bir helikopter ayrıca sahilde ilk defa bir fırkateyn gördüm belki de yüksek askeri şura falan toplanıyordur.
-
bana verseler şu ülkenin yönetimini tüm arap ülkelerinin sınırına beton duvar örerim, altında üstüne de mayın döşerim alttan kazma ihtimaline karşı 500metrede bi sensör koyarım, sonra da zorunlu askerliği bırakır toprak reformu ile tarımdan başlamak üzre tarıma dayalı sanayiiden başlayarak ağır sanayiyi ülkeme inşaa eder demir ağlarla örerim. Götüm götüm dolaşmam ülkede.
-