folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beyin Fırtınası Olası Savaş Senaryoları

Beyin Fırtınası Olası Savaş Senaryoları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

75 milyon Turkiye Vatandasindan Birinin Canina Zarar Gelmesinde.

Kim ne cuk yiyosa yesin.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı

Dün TSK dünyanın en iyi bilmem kaçıncı kara ordusu diyenler 3,5 atar olmuş. 

Korkmayın beyler, savaş tamamen bir tiyatro. Ne İran nükleer kullanacak ne Esad direnecek. Demedi demeyin.

kesinlikle katılıyorum

dün amerikayı siker atarız diyen realiteden uzak insanlar bugun yusufa bağlamış durumda.

olacak olay şudur.

abd suriyeye girecek.iran photoshoplu resimlerle göz dağı vermeye çalışacak gibi gösterilecek.zira iran tarihinde hiç gayrimüslim bir ülkeyle savaşmamıştır.

gelenek bozulmayacak merak etmeyin.çünkü iranın bunu yapıcak gücü yok.geçenlerde yaptıkları savaş uçağını gördük.sanayide hasan ustaya yaptırmışlar.

bunla dunyayı siker atarız diye yazıyolardı.noldu rezil oldular.ellerinde nükleer silah oldugundan bile şüpheliyim.

zaten olsa bile büyük ihtimalle bu karşılıksız kalmaz.ama dediğim gibi iran hiç kimseyle savaşa girmeyecek sadece konusacak oyle olursa bunu vururuz boyle olursa sunu sıkerız diye.

yani iran hiç bir zaman icraat ülkesi olmamıştır.ya kendi bokuyla uğraşmıştır yada islam ülkeleriyle.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

Aradan bize de top mermisi,gaz bombası kaçar yine,sınır boyu alıştı nasılsa diye ses etmezler.

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    bugün 35-40 tane helikopter ankara tarafına gitti varmı bilgisi olan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    bugün 35-40 tane helikopter ankara tarafına gitti varmı bilgisi olan

Ben de beşiktaş sahilde gördüm bir helikopter ayrıca sahilde ilk defa bir fırkateyn gördüm belki de yüksek askeri şura falan toplanıyordur.

Eskisi gibi değildir belki!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

bana verseler şu ülkenin yönetimini tüm arap ülkelerinin sınırına beton duvar örerim, altında üstüne de mayın döşerim alttan kazma ihtimaline karşı 500metrede bi sensör koyarım, sonra da zorunlu askerliği bırakır toprak reformu ile tarımdan başlamak üzre tarıma dayalı sanayiiden başlayarak ağır sanayiyi ülkeme inşaa eder demir ağlarla örerim. Götüm götüm dolaşmam ülkede.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=6sXRQttLj-s

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 5296 Toplam Mesaj: 48