Beyler Aranızda Knight Oynayan Varmı ?
-
S.a Beyler Aranızda Knight Online oynıyan varmı varsa gelin tanışalım aynı server da oynuyosak clan açalım yardımlaşalım yanii ;D
Benim oynadığım server xgenon
Server :Xgenon
Irk:Karus
Job:Warrior
LvL:67
Np:17k :DKonuyu doğru yere açmaya özen gösterelim. @8mm
-
sayısız konu açıldı bunun hakkında arat !
-
Evet oynuyorum...
Embesilim hatta gururda duyuyorum bu konuda...
10 yaşlarındaki cocuklarla EXP kasıyorum...
Clan kurdum, hepsi 8 - 9 yaşında çocuklar...
Babasının cep telefonunu çalıp benden item almaya gelen cocuklara yardımcı oluyorum...
Asrın programlama bakımından en özürlü ama nedense en çok tutulan online oyununu oynuyorum...
Lan insan içinde söyleme bari...
Oynuyorsan da sus çaktırma amk...
-
ne ki bu oyun? milet oynar paso..bide buna mı başlasam cansıkıntısına?
-
musket sever ne ?
cypher heaven dan kımse warmı aramzda ?
-
birader ko da hala eski koxp varmı?
şöyle bir online oyuna başlayayım dedim beleş ama kafama göre bulamadım varmı bir bilen...
ko da bot vardı item duplicate vardı cozulduyse devam ederim...
sro oynuyayım dedim okadar cok bot okadar az gm varmışki botu farketmesi cok cok zor takılmana bak die bir yorum okudum biryerde girmek istemedim
hero online die bişi gördüm ondada free bronz gold die 3 secenek vardı ki bronz ile gold paralı yanı hanı bir seviye para olayını anlarımda gold u alan catır catır gecer die düşündüm başlamadım
başka varmı online oyun?beleş...böyle hilesi hurdası cok olmayan...
-
aafeetmem 4 yıldır oynuyorum halada oynarken ilk gunku heyecanla oynuyom tabi ezuk olmadıgım ıcın 68 lwl adam vardı fire drakeden once dusunun ne adam 1 milyar falandı değeri ama adı ibrahim_c di _ oldugu için banladılar actıramadım :D
-
ronark 61 lvl asas nick AsiZ itemlerde +8 clever chitin falan filan
-
ben ama banlandım
-
yaa beyler oynadığınız serverı da söleyin ayn server daysak yardımlaşırız ben 67 lvl warrior x genon da yım siz de söleyin
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------musket sever ne ?
cypher heaven dan kımse warmı aramzda ?
-----------------------------fasfasfasfas...
Su yazıdan benım oynadıgımı mı cıkardın xD