Beyler Aranızda Knight Oynayan Varmı ?
-
musket yazsana bi program şöyle
acaip para kırarsın söliim....
Genki -
dene istiyosan
İd : 1 tane boşluk
şifre: 1 tane boşluk
olmazsa gel küfür et !
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------musket yazsana bi program şöyle
acaip para kırarsın söliim....
Genki -
dene istiyosan
İd : 1 tane boşluk
şifre: 1 tane boşluk
olmazsa gel küfür et !
-----------------------------Zibil lan zaten o tip şeyler... Bi dunya cheating sitesinde bi dunya adam yazmış...
-
musket abü öle diosunda :D
bu programdan 500 bin dolara yakın para kazandı adam
allahın çinlisi :D
-
o id pass ile oyuna girilmio yafrum benim. o yüzden bizde maldık yedik dedim. bunu knight oynayan çoğu kişide bilir. Bide sakın macro kullanıyım demeyin charınıza yazık olur :)
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------
o id pass ile oyuna girilmio yafrum benim. o yüzden bizde maldık yedik dedim. bunu knight oynayan çoğu kişide bilir. Bide sakın macro kullanıyım demeyin charınıza yazık olur :)
-----------------------------
Yapma ya 65 lwl rogue yaptım koxp-macro ile ve Gm le koxp kullanan biliyorum (HitMachine) Adamlar böyle oynuyo yani oyunda herşey boş.. -
Ben oynuyor"dum". 2 hafta önce sattım charımı.
Server = Xigenon
Nick = TolkienBlizzard
Level= 75
Clan=llNevermorell -
lwl:59
ırk:karus
server:dies
np:60k
itemler:+8clewar,+7md,+7chitin set
-
bende oynuyodum 2 hafta öncesine kadar ama bırak tım ronark ta 39 lwl mage vardı silkroad a bi başladım sabah 8-9 gibi oturuom akşam 12-1 gibi bırakıom böle 20 ye kadar sıkılıon ama 20 den thieflik kervan fln var ayrıca bayağa yükseltttiğin zaman charı peçeyi taktığın da adamlarla bi kavgaya başlıon vuran vurana valla bırakın ko yu gelin silkroad online a oynamak isteyen olursa yardım ederim oynaya oynaya numunelik olduk yaw :))
-
numune bunu yazdı:
-----------------------------bende oynuyodum 2 hafta öncesine kadar ama bırak tım ronark ta 39 lwl mage vardı silkroad a bi başladım sabah 8-9 gibi oturuom akşam 12-1 gibi bırakıom böle 20 ye kadar sıkılıon ama 20 den thieflik kervan fln var ayrıca bayağa yükseltttiğin zaman charı peçeyi taktığın da adamlarla bi kavgaya başlıon vuran vurana valla bırakın ko yu gelin silkroad online a oynamak isteyen olursa yardım ederim oynaya oynaya numunelik olduk yaw :))
-----------------------------Numune misin olm sen :)) hadi 39 lwl i salla sabah 8-9 gibi oturuyom diyon geceye kadar. O kadar sarma yazık..
-
Server = Dies
Nick = iceaslan1905 = asas
Level= 60
Clan=xxGODFATHERxxServer = Dies
Level= 60
Nick = icecik = prest
Clan=xxGODFATHERxx hastalıktan başka bişidegil siliyom oyunu aradan biraz zaman geçince tekrar kuruyom allah kurtarsın....................dies serverına beklerim car alacakları....hehe :D ty bol +++ sw li günler:D