Beyler Bu Benim Açtıım İlk Konu Plz Yardım
-
arkadaşlar bi kız var ama öle böle deil kıza deli gibi aşıım o bunu da bilio aramızda süper gören siz çıkıosunuz dio ama ben onla çıkamıorum sırf düşünce tarzımı beğenmio herhalde...Ama kızda bana eskiden nasıl giyinip de erkekleri peşine taktıını anltıodu bende o konu hakkımda düşüncelrimi söledim herhalde beğenmedi ve aramız o gün bu gündür soğuk...ARkadaşlar bi yol sölein ben bu kzla nasıl çıkabilirim yada bu kızdan bi cacık olmassa nasıl unutabilirim :'(
-
yolum uzun gör güzelim
vakit geldi ben gideyim
kucuk yaşta ağlar oldum
fırtınamsın benım
sen estikce ben titrerim...
HaYKo CePKiN -
2 gün sonra sendende bahseder bu kız peşine nasıl taktığına filan:D Kız başta seni beğenseydi peşini bırakmazdı. bence başka kızlarda ara şansını!
-
unutamazsın güzelim
insan beyninin en önemli özelliklerinden biri hiç birşeyi unutmamasıdır
hatırlamamaya zorlayabilirsin ancak
gelelim nasıl çıkacağına
gidecen efendi gibi ben seni seviyom dicen
beni terk eden sevdiğime ilan-ı aşk ederken yarım saat ıkınmıştım
akabinde yarım paket sigara içmiştim
anlarsın ya.. :)
dolambaçlı yollar izleme direk söyle
ben seni seviyorum diye
haa
dewamlı eski sevgililerinden bahsediyosa yaşınıda doğru yazmışsan
cacık olmaz
(yaşıtındır herhal)
-
bu gibi konularda BENİM GİBİ KROO OLCAN
muhahahaha hasta olur kızlar :DDD -
unutuLmuo :(
ama asLa düşüncelerini deiştirdiini söleme.. noLursa oLsun kişiLiindne tavis verme...
bn böleyim bni böle kabul eden eyv etmeyen yallah..
gerci sölendii kdr koLay diil ama öle olmak zorunda..
ama noLursa oLsn unutuLmuo ve bnde bunun beynle alakası yokq .. sdc beyne baalı olsa üstüne yeni şeeler geldkçe o altta kalir ve o düşnce sni raatsz etmes ama kaLp..
birde senn kişiLiine baalı akLın kaLbine söz gecirebiliosa acı cekmessin..
bnm kaLbm akLımın mına koyuyo ve bn 2. kre cddi olarak yarraa yiyom :(
cddi olmayanları sallamıom stn.. -
Kardeş, kızla aran madem o kadar iyi buradan akıl edinmeye çalışacağına gidip kızla konuşsana! Hem burada öğreneceğin şeylerin sana ne kadar faydası olur ki üstelik aramızda o kızı en iyi tanıyan sensin:)
-
bozcan türkçe öğretmenin yaşıyomu hala?
-
@ :
unutuLmuo :( ama asLa düşüncelerini deiştirdiini söleme.. noLursa oLsun kişiLiindne tavis verme... bn böleyim bni böle kabul eden eyv etmeyen yallah.. gerci sölendii kdr koLay diil ama öle olmak zorunda.. ama noLursa oLsn unutuLmuo ve bnde bunun beynle alakası yokq .. sdc beyne baalı olsa üstüne yeni şeeler geldkçe o altta kalir ve o düşnce sni raatsz etmes ama kaLp.. birde senn kişiLiine baalı akLın kaLbine söz gecirebiliosa acı cekmessin.. bnm kaLbm akLımın mına koyuyo ve bn 2. kre cddi olarak yarraa yiyom :( cddi olmayanları sallamıom stn..
olay budur işte
beyninden sökemiyosun hiç bir zaman
kalp fln hikaye
dötleğin biri uydurmuş kalp diye o kadar -
git direk de benimle çıkar mısın gerisi gelir bi ben bunu yapamadım a.q.
Toplam Hit: 4171 Toplam Mesaj: 32