Beyler Bu Benim Açtıım İlk Konu Plz Yardım
-
kız harbi harbi oynak bişeye benziyo madem diğer erkeklere yaptıklarını sana anlatmıstı iki gün sonra diğer erkeklerede seni anlatır uzak dur baska kız bul
-
abu aşk demeyin yha aşk demeyin amk!
unutuLmaZz oLm Aşk"lar(gerçekten seviyosan)
LaNet amk kızları niye aşk olsun diye kullanıoz yha sitir çekin!
>wEde hassictir diyin kızlara lanet olsun mına koym! -
hp32 aştın sen:) ciddi ama bencede sittir çek!
-
devil_bugatti kızın karşısına git otur önce havadan sudan konuş sonra tamamen senin hayal gücüne bağlı (fazla atmasyon yapma kaybedersin) bikac gün şiir oku hayal gücün epeyce artacaktır sonra kızla konuşurken ya benim asıl konuşma amacım farklı falan de ben senden uzun zamandır hoşlanıyorum, senin yanındayken kendimi cok rahat hissediyorum, duygularıma hakim olamıyorum belkide aşığım, seni daha yakından tanımak seninle vakit gecirmek istiyorum falan de işte üret bişeyler :) bu işler birden seninle cıkmak istiyorum demeyle olmaz bence
-
beyler cevaplar çok yardımcı oldu bu arada bu kadar uzun sürmesi bişiler yazmak için memlekete gitmiştim de nese Türkçe öğretmenim yaşıo ve notun 1 e belli de oluo herhalde nese ben bu kızı ayarladım ama ayrıldık işte hepsi gibi vefasız çıktı buda onu ne kadar ve nasıl sevdiğimi bile bile gitti başkaısının kucağında vakit geçirdi belki biliosunuzdur kadıköyde DEM diye biyer var orda gördüm arkadaşlarla gitmiştim ÇEKİP VURSA DAHA İYİDİ BEA LANET OLSUN BU KIZA VE ONUN GİBİLERE
-
aşkın ben ta a.q
-
Kardeş bu kızdan sana yar olmaz çünkü aynısı benim başıma geldi , aynı seninkinin modelde bi kızla çıktım sonra kız diğer erkeklerede beni nasıl peşinden koşturduunu anlatmış , bu kızla çık ama kendini kaptırma hedefin ''göğüsler+3 delik'' olsun o zaman sen karlı çıkarsın ayrıac bu unsur çok önemlidir arkadaşlara hak veriorm '' Kişiliğinden kesinlikkkkkkleeeeee taviz verme ''
-
la olu tut kolundan köşeye çek seni ilk gördüğüm andan beri sana tapıyorum nolur benimle ol ben sensiz yapamam de (tabie yürek warsa)yoksa kendimi öldürürüm dea kabul etmesse 5-10 gün dışarı cıkma darmadağan filan ol sakal filan bırak bak beni ne hallere getirdin de direk kucana atlıcaktır
-
seni başkalarına anlatmasını istiyorsan devam et derim sana. yok anlatmasın diyorsan boş ver gitsin. dünyada gız mı galmadı.
-
git biraz konuşabilirmiyiz de çek kenara sonra yapış dudaklarına oda seni seviyorsa biraz naz yapar ama sonra kendini birakir ama sevmiyorsan önce terbiyesiz diye bir ses gelir sonrada yanağında biraz acı hissedersin olay budur
(dipnot: sakın yapma)
Toplam Hit: 4456 Toplam Mesaj: 32