folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Beyler Hotfile İle Zengin Oluyoruz..

Beyler Hotfile İle Zengin Oluyoruz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Meraba müridler kafamda yeni bir proje oluşturdum ve bunun için birkaç tane uploader ortağa ihtiyacım var. Sonucunda inanıyorumki hepimiz karlı çıkacaz bu işten. Gelelim projeme.

Bildiğiniz gibi hotfile yüklediğiniz dosya başına size indirilme başına para veren bir sistem. Bizde buraya ortaklaşa dosya yükleyeceğiz ve beraberce kazanacağız. Sistem şu şekilde işleyecek.

Dosyaları benim sitemin bulunduğu sunucuya hızlı bir şekilde çekeceğiz.

Daha sonra benim referansımdan hotfile'a üye olacaksınız. ( benim referansımdan üye olmak size hiçbir şekilde zararlı değildir)

Sonra dosyaları kendi hesabınıza yükleyeceksiniz.

Ve benim sitemde konuları açacaksınız. (toplamda 4 tane warez sitem var 3 tanede ayriyetten başka sitelerde moderatörlüğüm var)

Ben sizin benim sitemde açtığınız konuları kendi hesabım üzerinden diğer sitelerimde paylaşacağım. Ve böylece yüklediğiniz dosyaların indirilme sayısı hızla artacak..

Sizlere dosyaları hızlı bir şekilde dosya indirebilmeniz için premium hesap vereceğim.

Benim buradan çıkarımı söyliyim sitemin içeriği zenginleştiği için hitim artacak.

Bir diğer çıkarım ise sizin kazandığınız paranın yüzde 20 ini hotfile bana ödeyecek. Ama sizin paranızdan kesip ödemeyecek tabiyki ayriyetten ödeyecek.

Sistem bu şekilde işleyecek. Tabi bu benim kendi kafamdaki düşüncem, gelen talepler doğrultusunda sistemi esnetebilirizde.

Konu sıkıntısı zaten duymayacaksınız ortalıkta bir yığın warez sitesi war program, film, oyun yüklesek bile yeterli bence..

Haftalık hedefim ortalama 50 şer dolar kazansak yeter diye düşünüyorum. Bunuda yaklaşık 1 ayda başarırız gibime geliyo.

Toplamda kuracağımız uploader takımı için kafamdaki sayı 5 yada 6 kişidir.

Devamlı bu işle ilgilenecek arkadaşlar katılırlarsa hepimiz için iyi olur..

Not: katılmak isteyen arkadaşlar konunun altında yazarlarsa süper olur. .d

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

illa warez sitelerinemi vermek gerek proje için.

bir grup olusturulsa download kendi aramızda yapilsa bu daha avantajlı olmazmı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

"Dosyaları benim sitemin bulunduğu sunucuya hızlı bir şekilde çekeceğiz."

3 gün sonra hotfile sunucuyu banlayacak bütün müridler dağılacak :)

hoca böyle oyunlarla uğraşmayın normal yoldan kazanın işte

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

haftada 50 $ ile nasıl zengin olunur !

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

APPaLLoSa bunu yazdı:
    -----------------------------

illa warez sitelerinemi vermek gerek proje için.

bir grup olusturulsa download kendi aramızda yapilsa bu daha avantajlı olmazmı?

1000indirmeye 4-15 dolar veriyor. kendi aranda nası indircen

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

APPaLLoSa

bir grup kurulsa dosyaları hep beraber bi anda indirme olayı çok daha zor bir durum.

djAlper

kardeş ben bi ara günlük 20 gb a kadar dosya indirip yüklüyodum ve hiçbir sorunda olmadı şimdiye kadar. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Olsa bile en azından denemekte fayda var bence.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:

haftada 50 $ ile nasıl zengin olunur !

lafın gelişi tabiki ciddiye alacağını düşünmemiştim kusura bakma .d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

CEO bunu yazdı:

APPaLLoSa

bir grup kurulsa dosyaları hep beraber bi anda indirme olayı çok daha zor bir durum.

djAlper

kardeş ben bi ara günlük 20 gb a kadar dosya indirip yüklüyodum ve hiçbir sorunda olmadı şimdiye kadar. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Olsa bile en azından denemekte fayda var bence.

olmadı olmayacağı anlamına gelmez bizde kullanıyoz datacenter blok ban yiyince ben görürürm seni :)

hotfileden free hesapdan 600kb/sn ile çekiyorum hotfileye 500kb sn ile upload yapıyorum

normal prelerden direk sunucudan 30-35mb/sn ile indiriyor

ama hotfile keriz değil bunu bil r10 da dolaşarsan blok ban yiyen datacenterlardaki sunucu sahiplerinn açtığı konuları görürsün :)

şuan bize aylık 15-20 dolar arası para geliyo hot fileden bunu 1 ayda x2 yapacaz 2. vps parası çıksın :) kasa zararda a.q :D 12 lira açık var bu ay

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ya adamların kendi hotfile hesapları varsa ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Dostum kişisel olarak ben zaten haftada 50 $ kazanıyorum sen biraz geriden geliyorsun. Madem ortaklaşa bir şey diyorsun işin formülleri ve ne yapılması gerektiği belli 4-5 kişi bir araya gelip bir miktar para ve ciddi bir warez veya adult site yapmak gerekiyor ve tabii xrummer. Şimdi kalkıp kimse işe yaramıyor demesin kıçıkırık multiposter ın cracklisi bile üzerinde uğraşınca babalar gibi iş yapıyor xrummer uçurur o zaman dediğin gibi zenginde olunur...

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:

Dostum kişisel olarak ben zaten haftada 50 $ kazanıyorum sen biraz geriden geliyorsun. Madem ortaklaşa bir şey diyorsun işin formülleri ve ne yapılması gerektiği belli 4-5 kişi bir araya gelip bir miktar para ve ciddi bir warez veya adult site yapmak gerekiyor ve tabii xrummer. Şimdi kalkıp kimse işe yaramıyor demesin kıçıkırık multiposter ın cracklisi bile üzerinde uğraşınca babalar gibi iş yapıyor xrummer uçurur o zaman dediğin gibi zenginde olunur...

hocam dediğim gibi kafamdaki düşünce bu. Daha yeni aklıma böyle birşey geldi bende bi millete danışiyim dedim. Hea illa ben böyle istiyorum diye bu şekilde olacak gibi bir düşüncem yok zaten. Benden daha bilgili arkadaşlar illaki vardır. Oturup belli bir şekilde planlı projeli işler yaparsak hepimiz karlı çıkarız. Benim düşüncemde bu zaten.

Toplam Hit: 4399 Toplam Mesaj: 25