Beyler Hotfile İle Zengin Oluyoruz..
-
ceo sana bi abi tavsiyesi ne yapacaksan tek başına yap müridlere güvenip iş yaparsan yarı yolda kalırsın
tarihde hep benzer olayları gördük :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ceo sana bi abi tavsiyesi ne yapacaksan tek başına yap müridlere güvenip iş yaparsan yarı yolda kalırsın
-----------------------------eyw hocam saol tavsiyen için. Bi deniyim dedim. Daha önce müridlerle iş yapmadığım için pek bi fikrim yok müridlerle iş yapma konusunda. :)
-
hocam dediğim gibi kafamdaki düşünce bu. Daha yeni aklıma böyle birşey geldi bende bi millete danışiyim dedim. Hea illa ben böyle istiyorum diye bu şekilde olacak gibi bir düşüncem yok zaten. Benden daha bilgili arkadaşlar illaki vardır. Oturup belli bir şekilde planlı projeli işler yaparsak hepimiz karlı çıkarız. Benim düşüncemde bu zaten.
----------------------------------------------
Hocam haklısın zaten yanlışın yok ancak bilgi eksiğin var ha öte taraftan benimde bazı imkan eksikliklerim var velhasıl-ı işin özü bir elin nesi iki elin sesi durumu birbirimize ihtiyacımz var.Ancak;
-----------------------------------------------------
Ceo haklı daha doğrusu deneyimlemediysem bile tabiri caizse kimse yaralı parmağa işemiyor herkeste bir güvensizlik var sonuçta deneyimlerinden ileri geliyor bu belli.Yinede söylüyorum bu işi farklı farklı şekillerde yapan birçok arkadaş mevcut ve adam gibi hatırı sayılır bir warez sitesi kurupta katz da biryerlere getirmek ekip işi hemde sağlam ekip işi tek başına yapabilmekte mümkün tabii ama adım adım öğrenerek ve zaman alacak bu şekilde düşünolayı.
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
APPaLLoSa
bir grup kurulsa dosyaları hep beraber bi anda indirme olayı çok daha zor bir durum.
djAlper
kardeş ben bi ara günlük 20 gb a kadar dosya indirip yüklüyodum ve hiçbir sorunda olmadı şimdiye kadar. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Olsa bile en azından denemekte fayda var bence.
-----------------------------iyide hocam sen günde 20 gb hotfileye upload yapcan rankın dibe inecek coopera :D 1000 indrmeye verecek 5-8 dolar
ben yükleme yapıyorum rank platinium günlük 5-8 gb arası yüklemeye 15-20 dolar geldigini oluyor.
-
download bölümüyle ne alakası var bu konunun hocam. iş-güç-takas'a yolla istersen.
-
Hotfile ile içli dışlı olmamışsın gibime geldi, kolay gelsin.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Hotfile ile içli dışlı olmamışsın gibime geldi, kolay gelsin.
-----------------------------hotfile ile benim kadar içli dışlı olanmı war :D
-
şuanda hem kendi sitemde hem de colin in sitesinde paylaşıyorum birde bazılarını tbt ye koyuyorum
hotfile yada diğer siteler ile büyük para kazanmanın tek yolu büyük hitten geçer , ya adam gibi server alınıp ortak kullanılıp büyük bir site oluşturulacak
yada tek başına takılacaksın ve büyük hitli sitelere konu açacaksın ister multi poster programlarını kullan ister farklı yöntemler
öbürtürlü 5 10 20 kişi gir fark etmez işler sarpa sarar şuan emekleme aşamasındayım günde hotfile den 1-2 dolar arası
fileserve den de bi okadar alıyorum , ama yetmiyor giderleri karşılamıyor , uploader olup film dizi vb. paylaşmak isteyen varsa pm atsın
siteme uploader arıyorum
-
len zengin olduktan sonra
zenginler diye forum kategorisi açılsın fakirler göremesin :)
-
len zengin olduktan sonra
zenginler diye forum kategorisi açılsın fakirler göremesin :)
-------------------------------------
Müthişsin..:):)