Beyler K750i Hakkındaki Görüşleriniz
-
hocalr k750i beleşe bi yerden geliyo kullnaıpta görüşlerini paylaşacak mürid varmı
k750i yi bilenler nasıldır güzelmidir sizce
-
cidden diyorum bir işe ytaramaz. yani işe yaramıyo cidden.
-
gayet güzel telefon hayırlı olsun. Bi zamanlar hayalimdi, aldım 3 ayda çaldırdım. 1,5 yıldır savcılık araştırıyo!!
-
Aktif kullanıcıyım 2 seneye yakın oldu 5 dfa teknik servise gönderdim.Ayrıca beni tam tatmin etmedi özellik pil ömru vs vs,yani sadece görünüşe aldandım diyebilirim.
-
bide şöle resim linkini verem konuyu yanlış yere açtıysam addminlerden ricam düzeltirlerse çok memnun olurum
http://img.alibaba.com/photo/11444760/Sony_Ericsson_K750i.jpg
-
beğenmeyenlere soruyorum, 2 mp autofocus kamera, al mp3 player yerine kullan. radyosu da var. kart takılıyo.
Kardeşim 2 yıldır kullanıyo. tek problemi kulaklığının telleri çabuk kopuyo sürekli kullanırsanız ki onu da garantiden değiştiriyolar.
Boyutu da gayet uygun. Hayvan gibi kocaman değil. Beğenmediğiniz şeyi merak ediyorum.
netbaba sana denk gelmiş, herkes mi 5 defa götürmüş teknik servise? telefonu bu şekilde karalaman saçma.
-
Beleşe geliyosa kullancan tabiki hocam.Burda yorumlar kötü olsa sanki birinemi vercen?:D:D
-
esconda hocam oyurmlar kötü olsa abimden başka telefon isterim ölesine konu açmadık herhalde
-
ben kullanıyorum şu anda. joyistik sorunu olmasa 10 numara telefon.
-
on numara telefon walla baya kullandım sonra N73 e terfi ettim ama kamerası gerçekten iidir yani
ışığını fener gibi kullanabiliyosun falan menüsü de iidir ses çıkışı da iidir
ii günlerde kullan derim ...
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
ben kullanıyorum şu anda. joyistik sorunu olmasa 10 numara telefon.
-----------------------------
sonyerricson un tüm joystikli modellerinde var bu zaten bende de k300i var 3 kez garantiye gönderdim sırf bu yüzden..