Beyler K750i Hakkındaki Görüşleriniz
-
fiyat/performansı tavan yapmış telefondur 3p , wireless felan istemiosan on numara bir telefondur ama dikkat joystik bozulmasın biraz nazik davran
-
valla ben sony ericsson w810i yi 2 senedir kullanıyorum ben boyle bir tel. gormedim eksik olan bir tane fonksyonu yok ve bir kere bozulmadı okadar yerlerde süründü zavallı telefon
k750 i de heralde buna yakın birşeydir :|
-
2 yıl kullandım gayet güzel telefon. Sattığımdan sonra pişman oldum o ayrı mesele. Özellikle 2.0'lık kamerası nokia'ların 3.2 mp'lik kameralarına bedel. Sağlam bi telefon walla bi ara çivi bile çakmıştım. Arkadaşların dashak muhabbeti oldum çivi çaktığın telefonu naptın die :D
-
benimde hoşuma gitti
iidie bilirim ama dedim bide tahribata sorayım
verdiğiniz bilgiler için çok saolun
@pit10din
saol hocam
-
öncelikle hayırlı olsun ben bayağı uzun zamandır kullanıyorum (ilk çıktığında almıştım)
telefon çok düştü bişey olmadı, bi kere suya düştü çıkardım kuruttum yine çalıştı
sonra değişik fantazilere girdim far manager le telefona w800 yazılımı yükledim akustik dosyalarını değiştirdim daha güzel ses veriyor, kamera yazılımını değiştirdim daha iyi fotograf çekiyor, java tabanlı olmasının bi kaç kötü etkisi olabilir ama ne olursa olsun bence müthiç telefon
hatta bi de resim ekleyeyim birazdan edtleyip
işte burada w800 yazılımı olduğu görünüyor.
http://img137.imageshack.us/img137/4678/1004452ie2.jpg
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------
bugrahan45 bunu yazdı:
ben kullanıyorum şu anda. joyistik sorunu olmasa 10 numara telefon.
sonyerricson un tüm joystikli modellerinde var bu zaten bende de k300i var 3 kez garantiye gönderdim sırf bu yüzden..
Hocam joystick sorununu sonradan çözdüler,k750 joystick harici harika bi telefondur...
-
ama adamlara da hak vermek lazım k750i de joystik kötü olacak ki bi sonraki modele adam akıllı denecek şeyler geliştirsinler.. ben halen k 300 i yi kullanıyorum biraz büyük ama güzel 4. yılına girecek telfnm :)
-
3 sene oluyo alalı şmdiye kadar bi kere bile servise gitmedi ve bir çok kez yere düştü joystik sorunuda yok çok harika bi telefon
-
sana tavsiye etmem kötü bana göre
-
yaa sen yorum yapan arkadaşların yorumlarını dikkate alabilirsin ama bende aldım o telefonu 1 sene oldu hala bi tık yok.. nasıl kullanırsan öyle gider.. joystiği hala çalışıyor.. java oyunları yüklü sarjı nerdeyse 5-6 gün gidiyor.. sürekli kullansam 2 gün.. bence kaliteli... eğer yok symbian yok programlar falan diyorsan alma ama java oyunları falan uygulamaları var.. tavsiye ederim yani kamerasının gündüz çekimi süper.. 2.0 megapiksel..