folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Beyler K750i Hakkındaki Görüşleriniz

Beyler K750i Hakkındaki Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    fiyat/performansı tavan yapmış telefondur 3p , wireless felan istemiosan on numara bir telefondur ama dikkat joystik bozulmasın biraz nazik davran

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

valla ben sony ericsson w810i yi  2 senedir kullanıyorum ben boyle bir tel. gormedim eksik olan bir tane fonksyonu yok ve bir kere bozulmadı okadar yerlerde süründü zavallı telefon

k750 i de heralde buna yakın birşeydir :| 

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    2 yıl kullandım gayet güzel telefon. Sattığımdan sonra pişman oldum o ayrı mesele. Özellikle 2.0'lık kamerası nokia'ların 3.2 mp'lik kameralarına bedel. Sağlam bi telefon walla bi ara çivi bile çakmıştım. Arkadaşların dashak muhabbeti oldum çivi çaktığın telefonu naptın die :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benimde hoşuma gitti

iidie bilirim ama dedim bide tahribata sorayım

verdiğiniz bilgiler için çok saolun

@pit10din

saol hocam

ebedi devlet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    öncelikle hayırlı olsun ben bayağı uzun zamandır kullanıyorum (ilk çıktığında almıştım)
    telefon çok düştü bişey olmadı, bi kere suya düştü çıkardım kuruttum yine çalıştı
    sonra değişik fantazilere girdim far manager le telefona w800 yazılımı yükledim akustik dosyalarını değiştirdim daha güzel ses veriyor, kamera yazılımını değiştirdim daha iyi fotograf çekiyor, java tabanlı olmasının bi kaç kötü etkisi olabilir ama ne olursa olsun bence müthiç telefon
    hatta bi de resim ekleyeyim birazdan edtleyip

işte burada w800 yazılımı olduğu görünüyor.
    http://img137.imageshack.us/img137/4678/1004452ie2.jpg

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

bigwave bunu yazdı:
    -----------------------------
    bugrahan45 bunu yazdı:
    ben kullanıyorum şu anda. joyistik sorunu olmasa 10 numara telefon.
    sonyerricson un tüm joystikli modellerinde var bu zaten bende de  k300i var 3 kez garantiye gönderdim sırf bu yüzden..
    Hocam joystick sorununu sonradan çözdüler,k750 joystick harici harika bi telefondur...

Nakamura

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    ama adamlara da hak vermek lazım k750i de joystik kötü olacak ki bi sonraki modele adam akıllı denecek şeyler geliştirsinler.. ben halen k 300 i yi kullanıyorum biraz büyük ama güzel 4. yılına girecek telfnm :)

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    3 sene oluyo alalı şmdiye kadar bi kere  bile servise gitmedi ve bir çok kez yere düştü joystik sorunuda yok çok harika bi telefon

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sana tavsiye etmem kötü bana göre
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

yaa sen yorum yapan arkadaşların yorumlarını dikkate alabilirsin ama bende aldım o telefonu 1 sene oldu hala bi tık yok.. nasıl kullanırsan öyle gider.. joystiği hala çalışıyor.. java oyunları yüklü sarjı nerdeyse 5-6 gün gidiyor.. sürekli kullansam 2 gün.. bence kaliteli... eğer yok symbian yok programlar falan diyorsan alma ama java oyunları falan uygulamaları var.. tavsiye ederim yani kamerasının gündüz çekimi süper..  2.0 megapiksel..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 5301 Toplam Mesaj: 24