Beyler Karasız Kaldım 2 Cihaz Arasında
-
Hans bunu yazdı:
-----------------------------
self bunu yazdı:
Hans bunu yazdı:
Hiçbiri
ne ozaman sen söyle bişi hocam
-----------------------------Nokia 6630 + yanına ipod touch mükemmel 2 si bir arada karışımı telefonu duvara çarpanların ilacı
yapma hocam dalgayamı alıyosun bizi -
self bunu yazdı:
Hans bunu yazdı:
self bunu yazdı:
Hans bunu yazdı:
Hiçbiri
ne ozaman sen söyle bişi hocam
-----------------------------Nokia 6630 + yanına ipod touch mükemmel 2 si bir arada karışımı telefonu duvara çarpanların ilacı
yapma hocam dalgayamı alıyosun bizi
-----------------------------Nesini dalgaya alıyım sen söle bişi dedin söledim bende böle kullanıyorum tercih senin 2 si arasında htc yi al derim ama
-
htc
-
veriyorum sipariş htc ye
-
5800 da Wi-fi var İşne Çok yarayacak bir özelik ayrıyeten 18milyon renk HTC nin ekran görüntüsü Çok berbat bence 5800 derim görüntü değil özellik arıyorsan.yok görüntüsügüzel olsun gerisi önemli değil diyorsan sen bilirsin.Ama 5800 5 çeker Htc ye
-
5800 çöp.
-
htc aslında iyi ama bu modeli çok kötü.. kullanan arkadaşlarım var. daha üst modelini arkadaşım 500e satıyo. ama bu touch2 de ne mesaj yazabiliyosun ne adam gibi nete girebiliyosun. çok kötü bi model. sakın alıyım deme çok pişman olursun. kullanan biri olarak söylüyorum. sakın alma kardeş. nokia bence çok daha mantıklı. kaldıki söylediğin modelde çok tutulan bir model. gayet uygun bence. müridlerden lemuria'ya öm at o 5800 ı verip touch2 aldı yani iki telefonuda kullanan bi mürid. onunda fikrini al derim. ama bence htc nin bu modeline asla para werilmez.
-
th317 bunu yazdı:
htc aslında iyi ama bu modeli çok kötü.. kullanan arkadaşlarım var. daha üst modelini arkadaşım 500e satıyo. ama bu touch2 de ne mesaj yazabiliyosun ne adam gibi nete girebiliyosun. çok kötü bi model. sakın alıyım deme çok pişman olursun. kullanan biri olarak söylüyorum. sakın alma kardeş. nokia bence çok daha mantıklı. kaldıki söylediğin modelde çok tutulan bir model. gayet uygun bence. müridlerden lemuria'ya öm at o 5800 ı verip touch2 aldı yani iki telefonuda kullanan bi mürid. onunda fikrini al derim. ama bence htc nin bu modeline asla para werilmez.
eyw ağa saol valla pazertesiyi bekliyim dedim iiki beklemişim alıyodum yoksa -
self bunu yazdı:
th317 bunu yazdı:
eyw ağa saol valla pazertesiyi bekliyim dedim iiki beklemişim alıyodum yoksa
-----------------------------sen genede lemuria ile konuş hacı.. alıştım falan diodu en son. onla konuşmadan son kararını werme.
-
htc