folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Beyler Karasız Kaldım 2 Cihaz Arasında

Beyler Karasız Kaldım 2 Cihaz Arasında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

Hans bunu yazdı:
    -----------------------------

self bunu yazdı:

Hans bunu yazdı:

Hiçbiri

ne ozaman sen söyle bişi hocam

Nokia 6630 + yanına ipod touch  mükemmel 2 si bir arada karışımı telefonu duvara çarpanların ilacı

yapma hocam dalgayamı alıyosun bizi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

self bunu yazdı:

Hans bunu yazdı:

self bunu yazdı:

Hans bunu yazdı:

Hiçbiri

ne ozaman sen söyle bişi hocam

Nokia 6630 + yanına ipod touch  mükemmel 2 si bir arada karışımı telefonu duvara çarpanların ilacı

yapma hocam dalgayamı alıyosun bizi

Nesini dalgaya alıyım sen söle bişi dedin söledim bende böle kullanıyorum tercih senin 2 si arasında htc yi al derim ama

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

htc

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

veriyorum sipariş htc ye

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

5800 da Wi-fi var İşne Çok yarayacak bir özelik ayrıyeten 18milyon renk  HTC nin ekran görüntüsü Çok berbat bence 5800 derim görüntü değil özellik arıyorsan.yok görüntüsügüzel olsun gerisi önemli değil diyorsan sen bilirsin.Ama 5800 5 çeker Htc ye

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

5800 çöp.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

htc aslında iyi ama bu modeli çok kötü.. kullanan arkadaşlarım var. daha üst modelini arkadaşım 500e satıyo. ama bu touch2 de ne mesaj yazabiliyosun ne adam gibi nete girebiliyosun. çok kötü bi model. sakın alıyım deme çok pişman olursun. kullanan biri olarak söylüyorum. sakın alma kardeş. nokia bence çok daha mantıklı. kaldıki söylediğin modelde çok tutulan bir model. gayet uygun bence. müridlerden lemuria'ya öm at o 5800 ı verip touch2 aldı yani iki telefonuda kullanan bi mürid. onunda fikrini al derim. ama bence htc nin bu modeline asla para werilmez.

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

th317 bunu yazdı:

htc aslında iyi ama bu modeli çok kötü.. kullanan arkadaşlarım var. daha üst modelini arkadaşım 500e satıyo. ama bu touch2 de ne mesaj yazabiliyosun ne adam gibi nete girebiliyosun. çok kötü bi model. sakın alıyım deme çok pişman olursun. kullanan biri olarak söylüyorum. sakın alma kardeş. nokia bence çok daha mantıklı. kaldıki söylediğin modelde çok tutulan bir model. gayet uygun bence. müridlerden lemuria'ya öm at o 5800 ı verip touch2 aldı yani iki telefonuda kullanan bi mürid. onunda fikrini al derim. ama bence htc nin bu modeline asla para werilmez.

eyw ağa saol valla pazertesiyi bekliyim dedim iiki beklemişim alıyodum yoksa 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

self bunu yazdı:

th317 bunu yazdı:

eyw ağa saol valla pazertesiyi bekliyim dedim iiki beklemişim alıyodum yoksa 

sen genede lemuria ile konuş hacı.. alıştım falan diodu en son. onla konuşmadan son kararını werme.

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

htc

Toplam Hit: 4976 Toplam Mesaj: 37