folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Beyler Karasız Kaldım 2 Cihaz Arasında

Beyler Karasız Kaldım 2 Cihaz Arasında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

th317 bunu yazdı:
    -----------------------------

self bunu yazdı:

th317 bunu yazdı:

htc aslında iyi ama bu modeli çok kötü.. kullanan arkadaşlarım var. daha üst modelini arkadaşım 500e satıyo. ama bu touch2 de ne mesaj yazabiliyosun ne adam gibi nete girebiliyosun. çok kötü bi model. sakın alıyım deme çok pişman olursun. kullanan biri olarak söylüyorum. sakın alma kardeş. nokia bence çok daha mantıklı. kaldıki söylediğin modelde çok tutulan bir model. gayet uygun bence. müridlerden lemuria'ya öm at o 5800 ı verip touch2 aldı yani iki telefonuda kullanan bi mürid. onunda fikrini al derim. ama bence htc nin bu modeline asla para werilmez.

eyw ağa saol valla pazertesiyi bekliyim dedim iiki beklemişim alıyodum yoksa 

sen genede lemuria ile konuş hacı.. alıştım falan diodu en son. onla konuşmadan son kararını werme.

soralım ona en ii si kullanan bilir daha önce kullandım pda kullanmak bi marifet 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calculator
    calculator's avatar
    Erkek

tagext bunu yazdı:

sokim 5800 e

aynen

samsung e 250 nokıa 6300 gibi herkesde olan bir telefon oldu.Nitelikleri bakımından saglam olmasa hemen degiştircem..

Çok üşengec
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

tagext bunu yazdı:

sokim 5800 e

dostum  dağıtmışsın madara etmişsin nokiayı :D 

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

tartışmasız htc

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iphone şaşma:D mesajı ben önce karısız kaldım diye okudum :)))))))))

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

Planzero bunu yazdı:

iphone şaşma:D mesajı ben önce karısız kaldım diye okudum :)))))))))

bu fiyatlarda olsa ipone hiç sormam zati :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

htc hd 2 tavsiye ederim...

PDA arasında tanrı seçilecek olsaydı kesinlikle HTC HD 2 olurdu makine ya resmen makineyle sevişmek istiyor insan :|

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Buradan direk tek kelime; "htc" htc al" sokim 5800 a " vb. hiçbirşekilde sana yardımcı olmayacak yorumlara ne kadar değer veriyorsun bilmiyorum ancak bir 5800 kullanıcısı olarak her işimi, bak her işimi diyorum her şekilde görebildiğim bir cihazdan bahsediyorum. Neden mi?

Çünkü:

1. Htc de flash yok ama 5800 da var ve http://store.ovi.com/content/12867?clickSource=homepage&terminalId=5800 adresindeki(bunun gibi bir dünya program var) gayet görsel bir programla kamera flashını kontrol edebilirsin ki hayatında ne kadar çok işine yarayacağını kullanınca anlarsın.

2. Htc de radyo YOK ama 5800 da var. Bu senin için ne kadar önem arz ediyor bilmiyorum ama benim için çook önemli. Artık yeni nesil tasarımlarda olmazsa olmaz olan bir özellik bence.

3. Htc nin bataryası 1000 ma ancam 5800 ın bataryası 1300 ma. Bunun ne demek olduğunu kullanan arkadaşlar bilir. Bir pda ve benzeri bir cihaz için batarya çoook önemli 300 ma az değil birader.Google nexus one ın en büyük derdi buydu.

4.Htc de 5800 dan farklı olarak ivme ölçer var ama sen bunu nerde nasıl ne zaman ve ne şekilde kullanacsaksın bilmiyorum. Bu da htc nin buyu var diyenlere gereksiz bir ayrıntı olduğunu söylemek istiyorum

5. Symbian ın program yelpazesi çok geniş ama Windows Mobile ın değil. 5800 Symbian kullanıyor.

6. Sertifika muhabbeti var bilenler bilir. Bazı programları sertifikalandırman gerek al sana çözüm http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-sertifika-sorunu-kesin-cozum-312816.html yada google da "symbian sertifika" diye arat araştır çözersin ben çözdüm.

7. 5800 modeli nokianın ilk dokunmatik ekranlı cep telefonu, üzerine çok yatırım yapıldı ve resmen herşeyi barındıran bir gövde gösterisinin ürünü.Ben tasarıma bayıldım kendim makine tasarım okuyorum adamlar tasarlarken düşünmüşler her şeyi.Tanıtımı "Batman Dark Knight" filminde yapıldı düşün...

8.Eğer kullanmasını bilirsen 5800 da film izler, mp3 dinler, radyo dinler, internetten radyo dinler, babalar gibi opera ile nete girer, cayır cayır operatör servisi hizmetinle tv izler, gps i kullanır, kurduğun nokia step counter programıyla günlük attığın adımları sayabilir, abidik gubidik oyunlar oynayabilir, kitap okuyabilir, telefon ekranını not defteri olarak kullanabilir, kurduğun programla kameranı iyileştirebilir, yine kurduğun programla panoramik fotoğraflar çekebilir, ofis dosyalarını hiç söylemiyorum bile vb.. şeyleri yapabilirsin. ANCAAK "bir bilgisayar kullanıcısı kadar akıllı" olduğu gibi bir 5800 da kullanıcısı kadar akıllıdır.Seni memnun etmesi senin gayretine internetten araştırmana bağlıdır bu tüm hepsi için böyledir.

9. Htc nin işlemcisi daha hızlı ama bir mobile cihazda işlemci hızı demek batarya tüketiminin artması demek nihayetinde telefonda crysis oynamayacaksın. Ters orantıya bak ki htc nin işlemcisi yüksek batarya kapasitesi düşük, 5800 ın işlemcisi htcye göre biraz düşük ancak batarya kapasitesi yüksek.

10. Nokia 5800 ucuz htc pahalı.

11. Fiyat/performansta en iyi cihaz 5800

Ben 5800 kullanıyorum yakın zamanda bende bunu satıp htc touch 2 yi almayı düşündüm ama mantıksız.

Birde bu tarz bir cihaz alıp ta sadece alo deyip mesaj atan ve bir tema bile yüklemeyen vatandaşlara sitem ediyorum yazık ediyorlar paralarına. Aldıysan tüm özellikleri köküne kadar kullanacaksın. Benim 5800 da kullanmadığım özelliği yok.

Evet şimdi kararını ver. Bu arada bana nokia para vermiyor. Memnuniyetinizi dostlara iletin demişler :)

Kolay Gelsin.

edit: bu kıyaslama htc touch 2 ve 5800 içindir.

Not late for nothing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

Telefondan fazla anlayan birisi değilimdir hala 6610 kullanırım lakin arkadasımın htc tattosunu elime aldıgımda hayran kaldım belki android değişik geldi belkide görüntüsü hoşuma gitti tam olarak tarif edemem fazla kurcalayamadım ama gerçekten hızı ve tipi iyiydi.

HTC Tattoo ya bi göz atmanı isterim http://www.gsmarena.com/htc_tattoo-2932.php

fiyat konusunda kesin bilgim yok, birde ekşideki şu yazıya bakarsın http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=19614557

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

kiyaslama seklin bile yanlis.

tabiki htc alinir..

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
Toplam Hit: 4985 Toplam Mesaj: 37