folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Beyler Yurt Dısından Gelırken Ne Kadar Alkol Ve Sigara Alma Şansım Var?

Beyler Yurt Dısından Gelırken Ne Kadar Alkol Ve Sigara Alma Şansım Var?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Ben her Avrupa'dan gelişimde en az 5 şişe viski 3 şişe Sarapla gelirdim. Öğrencilik işte :) maksat harçlık çıksın.  İyi tecrübe ettim. Sadece Kıbrıs'tan Adana'ya gelirken yakalattım.  O da imkan yoktu. 

Dün denk gelen olayı da anlatayım. 

Diş hatlardan yolcu duty free den alışveriş yapıp seyahat etmeden iç hatlar yolcusuna veriyor. Kapıdan geçerken iç hatlar yolcusunun faturası olmadığı için el koydular. Geri alamamak üzere tabi. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

valizlerde yer yok ankaraya ındım zaman diş hatlardan alacagım artık elde taşıcaz kapalı halde acmadan gecerse gecer gecmezsede yapcak bısı yok :)))

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben dırek amerıkadan ankaraya gıdecegım ama ıstanbulda ucak degiştircez onun ıcın benım ıstanbul havalimanından almam lazım demı?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ben rusya dan dönerken moskova duty freeden aldığım 2 70lik 1 50 lik absinthe i valize koymuştum. Diğer 2 70 lik viski ve 1 70 lik vodkayı da sırt çantama koydum bindim aeroflot a. Hiçbir yerde kontrol falan olmadı keşke daha fazla alsaymışım diyorum.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2351 Toplam Mesaj: 15