Beyninizin Sağı Mı Solu Mu Daha Çok Çalışıyor ? ( TEST )
-
şimdi ben saga donduuruyorum sola donduruyorum muhabbetini anlayamıyorum...baska bır murid arkadasında dedıgı gıbı kız saat yonunda dusunursenız...once sola sonra saga donuyor sonucta ıkı tarafada donuyor...sız nasıl sadece saga veya sola donuruyorsunuz bılmıyorum ? =)
-
olm harbiden sağa ve sola dönüyo yapabiliyom 2 sinide oleyyy ::) /eğer fake diilse farklı dönüyo resme bakarken snki birden ters tarafa dönüyo:D
-
bu bir güz yanılgısı insan neyi görmek istiyorsa onu görür mesela resmi actığınd resme bakma direkmen gözlerini kapa ve resmin sağa doğru gittiğini hayal et gözünü actığında o yöne gidmiş olucaktır göz saniyede 12 farklı renk görür ve buda nesneleri ayırt etmeizi sağlar bir resim mesela kadın aynı renkten olusuyorsa renkler karısır ve beyin kendi istedeği gibi görür kısacası göz yanılgısı:)
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi ben saga donduuruyorum sola donduruyorum muhabbetini anlayamıyorum...baska bır murid arkadasında dedıgı gıbı kız saat yonunda dusunursenız...once sola sonra saga donuyor sonucta ıkı tarafada donuyor...sız nasıl sadece saga veya sola donuruyorsunuz bılmıyorum ? =)
-----------------------------sana göre yan durunca kalçalarina bakiyosun o zmn yönünü degistiriyosun
tabiki nasil görmek istersek öyle algilariz ama bu test için önemli olan hiç bisey düsünmeden ilk bakista nasil gördügün
test dogru yanlis mi bilmem ama zeka testi olmadigi kesin :D
-
garip bişi oldu bende ilk bakışı sallayın resmin sag köşesine odaklanın we 5 dakika boyunca aklınızdan bi matematik konusunu tekrar edin 5 dakka sonunda türkçedeki paragraf sorularında nelere dikkat edilmesi gerektini hatırlamaya çalışın ben iki kez denedim cart die dönme yönü deişio :S
-
bir turlu sag donduremedım su hatunu :D
-
Arkadaşlar resim bir dakkaya yakın saat yönünde dönüyor sonra saat yönünün tersine dönmeye başlıyor.. Yani bence saçma
sadece birinin düzdüğü bi aldatmaca bence... dikkat edin ve hangi yöne döndüğünü daha iyi görebilmek için gölgeye bakın....
-
solda takılı kaldı sağa çeviremiyom.
-
abi dönmüyor bu sevişiyor :|
Sanırım beynimin abazalık kısmı çalışıyor... :F
-
fake bu dikkatlice bakın once sag ayagını koyuyo yere öle donuyo sonra sol ayagını koyuyo dönüyo.
anlıycanız hepimiz de keklendik :D:D:D