Bi Konu Hakkında Fikirleriniz Ve Geliştirme Önerileriniz. SPA
-
şimdi bi tane sağlık merkezi düşünün. bu sağlık merkezi içinde bazı hizmetler var.Bunlar, Fitness salonu bir sürü makineler var,ağırlık koşu bandı vesayre,airobik salonu var bu salon bazen pilates bazen yogo meditasyon ve dans dersleri için kullanılıyor. ve boş zamanlarda ise pinpon masası var pinpon oynuyorlar.ondan sonra 41 derece termal havuz var.türkish bath var saunalar var. kapalı havuz var .acık havuz var (şu an açık deil kış sezonu oldugu için.) ve masaj odaları var.
Bu SPA ( sağlıklı yaşam merkezi yani) üyelik sistemi ile çalışıyor. buraya gelen yıllık aylık ve bir kısmı ise günlük ücretini ödeyerek sağlıklı yaşam merkezini kullanan misafirlerdir.
şimdi 2009 için yenilikler düşünüyorum sizce bunlar neler olabilir.YARATICI FİKİRLEİRNİZİ BEKLİYORUM.
-
Cilt masajı yaptırabilirsin özel ilaçlarla bayanlar buna çok önem veriyor
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------Cilt masajı yaptırabilirsin özel ilaçlarla bayanlar buna çok önem veriyor
-----------------------------
skin care 1-2 var olağan üstü uzmanlar var hocam :) başka yaratıcı fikirleriniz herşey olabilir olmaz demeyin. abuk subuk herşey olabilir sadece fikirlerinizi söyleyin. -
Bu yer nerde, biz de uğrasak fiyatları uygunsa : )
Daha önemli bir soru,
Erkekler alınıyor mu :|
-
Manikür Pedikür Ve Takma tırnak. Bir Takma Tırnaktan Yapana 30 YtL KaLıyor. Günde 4 Tane Yapsa 120 Ytl Sadece Yapana KaLıyor. Bir De Sen Bunun İş Yerine KaLanını Düşün : %60 Da İşyerine KaLıyor. Off Off ...
-
narkozMRT bunu yazdı:
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------Cilt masajı yaptırabilirsin özel ilaçlarla bayanlar buna çok önem veriyor
skin care 1-2 var olağan üstü uzmanlar var hocam :) başka yaratıcı fikirleriniz herşey olabilir olmaz demeyin. abuk subuk herşey olabilir sadece fikirlerinizi söyleyin.
-----------------------------Hoca mutlu sonla biten masajlar var mı?
-
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Bu yer nerde, biz de uğrasak fiyatları uygunsa : )
Daha önemli bir soru,
Erkekler alınıyor mu :|
izmirdede hocam. yani 2009 için yapılabilecek yeniilikler neler olabilir diye bi toplantı yapıldı daha sonrada yazılı dönüşlerinizi bekliyorum dediler. bişiler bulmaya üretmeye çalışıyorum bi kaç konu var bi kaç konu daha olsa güzel olur diye düşünüyorum ve mürit ve müride aradaşlardan bişiler bekliyorum. katkılarından dolayı herkese tşk. Daha Yaratıcı Fikirleriniz. varsa yazabilirsiniz. -
Hoca al sana radikal fikir! boş salona duvara LCD televizyonlar koyulacak konsollara (playstation2 veya nintendo wii) bağlanacak. Kameranın vücudu takip ederek tepki verdiği joysticksiz oynanan boks, tenis, dans oyunları yüklenecek.
-
IRET bunu yazdı:
Hoca al sana radikal fikir! boş salona duvara LCD televizyonlar koyulacak konsollara (playstation2 veya nintendo wii) bağlanacak. Kameranın vücudu takip ederek tepki verdiği joysticksiz oynanan boks, tenis, dans oyunları yüklenecek.
evet olabilir kardeş. güel fikir hocam. ücretli oyun salonu olabilir. -
hoca benim kuzenin şirketi var tam senin dediğin cinsten hizmet veryor 12 ay..
orasıda üyelik sitemi ile çalışıyor tabi üyeliksiz girişte var :)
mesela bi vitamin bar şart hoca hamamdan sonra taze portakal suyu ile soda-limon manyak gidiyor..
ve hijyen kesinlikle olmalı mesela benim bahsettiğim yere galoş giymeden kimse giremez..ek olarak yüz maskesi, dinlenme salanu, evde kullanılabilecek pratik güzellik malzemeleri, atıştırmak için ufak bi rastaurant, diyetisyen hizmeti, kuaför vs.