Bi Konu Hakkında Fikirleriniz Ve Geliştirme Önerileriniz. SPA
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------hoca benim kuzenin şirketi var tam senin dediğin cinsten hizmet veryor 12 ay..
orasıda üyelik sitemi ile çalışıyor tabi üyeliksiz girişte var :)
mesela bi vitamin bar şart hoca hamamdan sonra taze portakal suyu ile soda-limon manyak gidiyor..
ve hijyen kesinlikle olmalı mesela benim bahsettiğim yere galoş giymeden kimse giremez..ek olarak yüz maskesi, dinlenme salanu, evde kullanılabilecek pratik güzellik malzemeleri, atıştırmak için ufak bi rastaurant, diyetisyen hizmeti, kuaför vs.
-----------------------------
saydıklarının tamamı var kardeş ;) mini restorant hariç. bizim barın adıda vitamin bar ;) -
içki servisi warmı?
-
Alpn bunu yazdı:
içki servisi warmı?
içki servisi yok restorant gibi bir yer olmadıgı gibi ama satın alabiliryor. bira. -
Yukarı :)
-
narkozMRT bunu yazdı:
Yukarı :)
-----------------------------Al hoca bir fikir daha adidas yada nike firmasına salonun ismini taşıyan iyi dizayn edilmiş tişort, şort eldiven yaptıracaksınız, pahalıya satacaksınız, giyinen dük oldum sanacak büzüğü kalkacak. Kupalar hediyelik eşyalar, anahtarlıklar, aletler ve sporlar hakkında kitapçıklar, tavsiye ve uyarı kitapçıkları, çalışma programı kitapçıkları maliyeti küçük olacak ama salonu marka yapacak şeyler düşün hacım.