Bi Köpek Almak İstiyorum.
-
bidene köpek almak istiyorum.evde yanımda dursun,agresif efendi bişey olsun.aç kalınca bağırıp çağırmasın. bu özelliklerde nasıl bişey olur
tüyleri dökülmeyecek,evi temizlemesi çok zor oluyor.
hangi cins alacagız.nekadar tutar.yada bana hediye edecek olan mürid varmı?
-
İstediğin özelliklerde köpek oyuncakçılarda satılıyor sadece. Kimi köpekler sessiz, sakin ama oyunu seven ve akıllı olur ama tüyleri dökülür (örneğin golden retriver) veya kısa tüylü ama agresif ve bekçi nitelikli olur.(örneğin doberman) Bu listeyi uzatmak mümkün. Kısaca köpek demek sorumluluk demektir. Sana tavsiyem önümüzdeki sekiz on sene sorumluluk almak istiyor musun buna karar ver; eğer evetse senin hayatında sana en uygun olabilecek köpek ırkını aramaya başlarsın.
-
hediye etsene bana bitane,sorumluluk alırz.bakamazsam anlayan birisine veririm bende :)
-
aradıgınız Cinsde kopek bulunmamaktadır. Lütfen Baska hayvan türüne bakınız.
-

Peru tüysüz köpek
Apartman yaşamına uygun, son derece oyuncu, hassas, eğitilmesi kolay bir ırktır. Sadece başının üst kısmında tüyler vardır, bazıları tamamen tüysüz olabilir. Cildi son derece hassastır, özel bakım ister. Güneş ışığından korunmalıdır.
bulursan al bunu...
-
Kedi al bi tane..
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
Peru tüysüz köpek
Apartman yaşamına uygun, son derece oyuncu, hassas, eğitilmesi kolay bir ırktır. Sadece başının üst kısmında tüyler vardır, bazıları tamamen tüysüz olabilir. Cildi son derece hassastır, özel bakım ister. Güneş ışığından korunmalıdır.
bulursan al bunu...
-----------------------------
bu ne leyynn bıyy öhhhh bunu görsem korkarım lan ben
afrikadaki vahşi itlere benziyor aynı evde kalamam ben bunla..
-
Köpek sahibi olmakla ,örneğin, bilgisayar sahibi olmak aynı şey olsaydı dediğin olabilirdi. Ama köpek bir süre yaşadığı ilk sahibini asla unutmaz ve her zaman ilk sahibini arar. Küçükken yaşadığı her travma ilerdeki hayatını etkiler. Tabi ki köpek insan değildir. Zaten bu yüzden, ağzı var ama konuşup derdini anlatamaz, köpek sahibi olmak da bu yüzden sorumluluktur. Ola ki bir çocuğun olursa iyi kötü büyütürsün; aklı başına ermeye başladığında başının da çaresine bakar. Ama köpekler başının çaresine bir yere kadar bakabilirler.
Sana köpek vermeye gelince; gerçekten de dişi golden sahibiyiz ve yavruları olacak, kesinlikle sana vermezdim. Sana kötülük olsun diye değil; elbette köpeğe iyilik etmek için ...
-
agresifliği konusunda bişey diyeme ama diğer aradığın tüm özellikler pitbullda olan şeyler tüyleri sık ve kısadır asla dökülmez elle yolmaya kalksan yolamazsın,daha 3aylık yavru pitbulum sadece uzun süre dışarıda gezdirip oyun oynadıgımda yuvasına sokunca arkamdan bi kaç yalvarır bir sestonuyla mırıldanıyor 30sn bile sürmüyor çıkardığı sesler şimdiye kadar bir defa birisine havladıgını gördüm adamın biri geldi adres sormaya o sırada dışardayım köpekle beraber adamın tipine kıl olmustum bi ona havladı onun dısında oyun harici havlandıgıı daha duymadım.Köpeğimi hiç aç bırakmadım her hayvan aç kalınca bir süre sonra dayanamaz bağırmaya başlar zaten ama eziyt olacak kadar uzun bir süre olmazsa yemeğini geciktirdiğim zamanlar oldu ve o zamanda hiç ses etmedi.Yıkarken en ufak bi zorluk çıkarmaz çok efendi köpek o beni yalar ben onu keselerim hiç sorun çıkarmaz.Irkının FCI özelliklerini barındıran bir pitbull arıyorsan 500avrodan aşağı bulduğundan şüphelen derim ama aradıgın özellikler resmen ben pitbull istiyorum diyor..
-
http://img528.imageshack.us/img528/5316/ugliestdogsam35lh.jpg
böyle bi köpek ayarlıyalım sana tüyleride dökülmüyormuş
-
Herseyden Önce Ev Halkının Yorumunu Al Köpek Patlamasın elinde :)
Ama BullTerier Gibi Bi Köpek Yada Buldog Tarzı Avrupa Köpekleri Ev yasamına Daya Uygun Pitbul Evde Beslenmez :D