Bi Köpek Almak İstiyorum.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
hediye etsene bana bitane,sorumluluk alırz.bakamazsam anlayan birisine veririm bende :)
-----------------------------köpek bakmak zor iştir sorumluluk gerektirir. onu gerektiği gibi eğitimezsen, büyütmezsen olmaz bu iş.
bi kere şu kurduğun cümleden köpeklere sadece dışardan baktığın belli
köpek bakmak sorumluluk ister düzen istersen köpeği her kafanı estiğinde ( örn: günde 5 kere 10 kere ) çıkartrsan köpek hep onu ister
wc eğitimini veremezsen yatağına bile sıçar
ayrıca sürekli ilgi bekler oyun ister
en küçük bi sıkılmanı bile hissedebilir. üzülür duygasıldır en saldırgan cinsi bile
-
Dogo Argentino
http://www.juen.com.tr/irkDetay.aspx?PTT=3&ID=221

-

Jack Russell Terrier
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------bidene köpek almak istiyorum.evde yanımda dursun,agresif efendi bişey olsun.aç kalınca bağırıp çağırmasın. bu özelliklerde nasıl bişey olur
tüyleri dökülmeyecek,evi temizlemesi çok zor oluyor.
hangi cins alacagız.nekadar tutar.yada bana hediye edecek olan mürid varmı?
Hem agresif olacak hem efendi olacak..Kıllı da olsun mu ? -
saolun arkadaşlar sokakta gezenlerden bitanesini arkadaş ediniriz bizde olur biter.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------bidene köpek almak istiyorum.evde yanımda dursun,agresif efendi bişey olsun.aç kalınca bağırıp çağırmasın. bu özelliklerde nasıl bişey olur
tüyleri dökülmeyecek,evi temizlemesi çok zor oluyor.
hangi cins alacagız.nekadar tutar.yada bana hediye edecek olan mürid varmı?
bütün köpekler aynıdır. daha küçükken yanından ayrıldığında bikaç tokat at yanından bidaha ayrılmaz. aç bırakmassan bağırıp çağırmaz. tüyleri traş edersen kolay kolay dökülmez:) -
valla bende bi tane yetiskin pitbull var istiyorsan pitbullx in sitesine gir zenci diye arattir. kemal in köpeği zenci diye cikar karsina :) istiyorsa satarim sana onu :)
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------valla bende bi tane yetiskin pitbull var istiyorsan pitbullx in sitesine gir zenci diye arattir. kemal in köpeği zenci diye cikar karsina :) istiyorsa satarim sana onu :)
-----------------------------yetişkin olmaz hacım
-
konuyla alakasi yok ama. uyuz bi köpek almak istesek mesela.. gezdiriken filan diğer itlerin rahatsız olup havlayacağı bir köpek hangisi olabilir? ilerde alırsam şayet böyle bişi alacam. yada varmı öyle bişi :P
-
Sorumluluk duygusuna hazırsan köpek alcaksın hocam.Tüyleride dökülür bağarırda.