Bi Kulaklık Arıyorum !
-
ben de uyurken takabileceğim,sabah kalktığımda kulaklardan bir tanesini bozulmuş bulmayacağım,yüksek derecede esnek ve yumuşak kablosu olan kısacası uyurken kullanmakta hiç tereddüt etmeeyceğim bi şey arıyorum bu senhiser dediğiniz sadece sesi mi net veriyor böyle bi işi de görür mü ?
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------ben de uyurken takabileceğim,sabah kalktığımda kulaklardan bir tanesini bozulmuş bulmayacağım,yüksek derecede esnek ve yumuşak kablosu olan kısacası uyurken kullanmakta hiç tereddüt etmeeyceğim bi şey arıyorum bu senhiser dediğiniz sadece sesi mi net veriyor böyle bi işi de görür mü ?
-----------------------------ses de iyidir , eğer dayanıklı bir ürün istiyorsan her markanın vardır öyle bir serisi mesela kulak içi degilde üstü olarak
Philips-O'neill Stretch kullanıyorum heralde en sağlam kulaklıklardan biri :D + uyurken müzik dinleme hocam beynini boşa yorma.
Aha caps

-
Halka açık yerlerde müzik dinlemenyecek genellikle evde filan dinlenecekse headphone olarak koss porta pro fiyat/performans olarak en kralıdır.
Kendim de kullanyıorum porta proyu amazondan 26 dolara aldım. Özellikle bass ları ile ün yapmış bir kulaklık porta pro ama midlerde de iyidir.
Ucuz olsun ama 100-200dolarlık kulaklıklardan çokda geri kalmasın istiyorsanız en uygunu porta pro. Katlandığında cebinize sığacak seviyeye geliyor. Yanınızda rahatlıkkla taşıyabilirsiniz ama dediğim gibi halka açık yerlerde insnalar rahatsız olabilir dışa ses veriyor çünkü kulağı kaplamıyor öyle bir yalıtımı yok.
Tasarım olarak da dışarıda ahım şahım değil öyle dıaşrıda kullanılıcak gibi ama pek fazla kişide yok( tr de satılmıyor ) bu yüzden farklı olduğundan pek sorun olmayabilir.
Eğer öyle cowon alacak paranız yoksa ya da üst seviye kulaklıklar size aşırı pahalı geliyorsa sansa clip + porta pro + rockboz yazılımı ile dinlediğiniz müzik sizi alır götürür buralardan:) Sansa da 30 doalr filan olması lazım amazonda. Tr de 190 tl den satılıyor siz hesap edin işte buradaki kazığı. Amerika dan 4-5 günde geliyor kargo dhl ile gönderiyorlar zaten. Kargonun nerede olduğu da takip ediliyor takip kodu ile.
Amazon dan alışveriş bence çok avantajlı.
-
RaAmLis amazon tabiki en ucuzu dünyadaki ama amazon kitap dışında birşey satmıyordu Türkiye'ye ne ara değişti bu ?
Birde tavsiye ettiğin kulaklığın tasarım çok berbat durumda.
-
Dedim ya halk içinde olmaz diye :) Ben evde kullanıyorum flac dinlerken iyi oluyor.
Fiyatı da ucuz yani ev için alınabilir diye dedim.
Amazon yine her ürünü yollamıyor ama eskisi gibi değil artık bir çok ürünü gönderiyorlar.
Amazon.co.uk dan da geliyor ürünler ama euro olması ve ürünlerin size ulaşması biraz daha uzun sürüyor.
.com dan dhl kargo ile yolluyorlar co.uk dan ups getiriyor. Dhl bence daha iyi ups den . İnternette okumuştum zamanında amazonu araştırırken kinect alanlar olmuş ups den kırık ürünler ya da kargo kutusu parçalanmış ürünler olmuş. Dhl de sorun yok gibi gözüküyor.
-
cx200 için güzel diyorlar 79 lardaymış fiyatı