Bi Oyun Daha Buldum Paylaşmak İstedim
-
http://www.rixoyun.com/ok_savasi.htm bu siteyi açtığınız zaman ok oyunu bulcaksınız
yorumlarınızı bekliyorum
iyi oyunlar.
-
oyun çok gsel eline sağlık güsel paylaşm..
ama tek sorun askerler çok yavaşlar yha xS tek kalym yardım etmiyo ipneler xS achil gibi takılıyom ortalıkda xD
-
müthiş oyun ya kazanırtsan parayla askerleri hızlandırabiliosun kendimi legholass hissettim süpersin güzel oyun :D
-
daha önceden verildi psikopat bi oyun günlerce bitirmeye çalıştım ama başaramadım amk o günler gözümün önüne :|
-
bize verdkleri askerlerin alayı mal amq xS
-
harbi onların develeri var ya eşek kadar adam ya ilk more damage satın aldım farketmio sora hızlı asker aldım asker koşuo koşuo mal gibi kılıcı yiyip yatıyo aşa sora bitane ölümsüzlük aldım o fena deil öldüremiolar ama kamiller bu sefer beni geçip arkaya gidiolar ve kayberdiorm bölümü :S double arrow mu ne var onu alabilsem güzel olcak ama sıktı 1 tane hak var öle şey mi olur hıh :|
-
güzel oyun
-
Bu yine verilmişti önceden. Çoğumuz oynamıştık. Çok deli oyun ya. Demin de dedim bikaç ok atiyim kapatırım yine oynadım. Ama sinir bozuyo.
-
evet oyun baya güzelmiş sen ölse bile adamların savaşıyo :)
-
haci oyun cok guzel ama sinir oluyorum amk gecemedigim zaman her an pc kira bilirim:|
-
maynak bi oyun ya ...
Toplam Hit: 4600 Toplam Mesaj: 27