Bi Oyun Daha Buldum Paylaşmak İstedim
-
abi bu oyunun sonu diye bişe yok diye biliyorum
30a kadar gelmiştim
herşeyi aldıktan sonra sıkıyor, bolum geçmek için adamın 10dakkada bir falan geliyor:)
bida ilk 1500 puan biriktirene kadar birşey almayın sonra no power bar alın
boyle rahatca ileriki bolumlere gidebilirsiniz
-
aha işte bu benım en sevdiğim flash oyun :|
-
İlk etapta more damage alın fast soldier almayın böylece ilk bölümlerde çok puan kasarsınız.
Daha sonra no damage , no power bar ve en son fast soldier alıp double bow için para biriktirin. :)
-
nihayet bütün özellikleri açmayı başarabildim o zaman oyunu kaybetmek enredeyse imkansız 28 e geldim sıkıntıdan patladım :|
bikere ilk more damage sora take no damage ondan sora para biriktirip süresiz ateş etme 1500 $ o zmn oyun çok olay oluyor sora faster soldier sora double arrow sora en sonuncu beklemeden ateş etmeyi aldığın an zaten oyun çok kolay oluyor double shot oldumuda 2 şer 2 şer dağılıyorlar :) hele bi de sonun cuyu aldığın zaman colt gibi ateş edio meret :))
-
ne lanet bir oyun ya gecenin bir saatinde bırakamadım kalkamadım başından.
Hep kafadan vurmaya çalışın. ilk olarak okumu güçlendirdim . Daha sonra take no damage aldım düşmanın reslendiği yere tünedim gelene head attım . sonra quick shotu aldım artık çok basit oldu 35 e kadar falan geldim sonu gelmez bu oyunun dedim kapattım
-
Önce Ölümsüzlük alın sonra daha güçlü ok alın bu esnada komple hep kafadan vurmaya çalışın.Headshot iyi para veriyor. Birde adamların gelmesini bekleyin böyle para biriktirisiniz anca. Sizin adamlar gidiyorsa onların adamını öldürmeyin. onlar bir kaç adam fazla olursa en azından sizinkiler alamaz ve öyle bir turu bayaa oynar ve iyi para kazanırsın.