Bi Şekilde Trojanlı Key Gondermem Lazım Ağalar
-
sa müridler. gecenlerde kız arkadasıma sinir oldum face sifresini istedim herkesi silcektim :) önceden aldıgımda silmiştim simdi daha yemiyo :D
neyse gelelim sadete :D ben buna bi dosya gondermem lazım yada flashına bi virüs bişe atmam lazım bunun pc ye bi keylogger yerleştirmem lazım..face sifresini almam yeterli olacak bana. bunu yapabilecegim bi yöntem program bişe önerebilecek arkadas warmı ?
-
çok bişe mi istedim ağalar :(
-
Yaptığın sence etik mi?
-
kız arkadaşına öyle davranma ikinizde insansınız düzgün bir şekilde konuşup halletmelisin..
-
özür dilerim ama sen tam bir malsın kız sana güvenip vermiş facesini kontrol ediceğin yerde silmişsin arkadaşlarını...
cigicigi.gen.tr di herhalde gir oraya paralı al . Burdakilerde beleş yapıcağını sanmıyorum.
-
siz aramızdaki ilişkiyi pek bilmiyosunuz o yüzden böyle konsuyosunuz. neyse bişe demiyorum.
sadece bana bi yol gosterebilecek warsa göstersin..
-
http://www.farkliyiz.biz/proagentv219se_full_ayrintili_aciklamasi-t1837.0.html
bi bak işine yarıyabilir.
-
Başkan bunun için sana yardım edebilirim,
Ancak bunun için vaktim yok, o yüzden nutuk çekeceğim:
"Bro, aklında bulunsun baskı yaptığın/yapacağın kızla mutlu olamazsın. Kız seninle tanıştığında da erkek arkadaşları vardı ise, var olmalılar... Paralel olarak bu konu etek / dekolte / makyaj vs... konularında da geçerlidir. Eğer kıza baskı yaparsan, yüksek ihtimal ayrılık, yine azımsanamayacak bir ihtimal ile boynuz yersin"
-
turkojan, veya facebook un fakesini yap.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
Başkan bunun için sana yardım edebilirim,
Ancak bunun için vaktim yok, o yüzden nutuk çekeceğim:
"Bro, aklında bulunsun baskı yaptığın/yapacağın kızla mutlu olamazsın. Kız seninle tanıştığında da erkek arkadaşları vardı ise, var olmalılar... Paralel olarak bu konu etek / dekolte / makyaj vs... konularında da geçerlidir. Eğer kıza baskı yaparsan, yüksek ihtimal ayrılık, yine azımsanamayacak bir ihtimal ile boynuz yersin"
-----------------------------haklı ayrılık olması muhtemel tecrübeyle sabittir
-
bazı kızlar feşist sever bunuda ben yaşadım :)