Bi Şekilde Trojanlı Key Gondermem Lazım Ağalar
-
xous bunu yazdı:
-----------------------------
bazı kızlar feşist sever bunuda ben yaşadım :)
-----------------------------Süper :D
Ayrıyetten "TrojanLı key". İLginç bi yapı doğrusu. İrdeLemek Lazım
Şimdi yazıyosun bu keyLoggerı satıyosun, kuLLanan adam kurban seçip karşı biLgisayarda çaLıştırma başarısına eriyor ama oda ne? :D Programcı keyLoggerın içine trojan yerLeştirmiş. Antivirüs firmaLarı bu durumu ise şöyLe açıkLıyor: "TrojanLı keyLoggerLar tekrar gündemde". "HackerLar hackLeniyor" :D
Sana bundan mı Lazım arkadaş?
-
Musket bunu yazdı:
Başkan bunun için sana yardım edebilirim,
Ancak bunun için vaktim yok, o yüzden nutuk çekeceğim:
"Bro, aklında bulunsun baskı yaptığın/yapacağın kızla mutlu olamazsın. Kız seninle tanıştığında da erkek arkadaşları vardı ise, var olmalılar... Paralel olarak bu konu etek / dekolte / makyaj vs... konularında da geçerlidir. Eğer kıza baskı yaparsan, yüksek ihtimal ayrılık, yine azımsanamayacak bir ihtimal ile boynuz yersin"
-----------------------------tamamen katılıyorum. Kızlar hayvan değil insana aşık olurlar :)
-
Googleyi aç. Heykır nasıl olunur? yaz öğren.
-
EpheSuS bunu yazdı:
Googleyi aç. Heykır nasıl olunur? yaz öğren.
-----------------------------ciddi olamazsın dostum . :)):)
-
7-19 bunu yazdı:
< ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/">zilyon kadar keylogger var birisini msnden sarki ismi yazip yolla
-----------------------------e tmm da o kurmadıktan sonra nasıl olcak o iş :D
-
7-19 bunu yazdı:
http://www.google.be/#hl=fr&safe=off&q=keylogger+nedir+nasil+calisir&meta=&aq=f&oq=&fp=f2ace1cd863a0c01
-----------------------------sagolasın bi karıstırmada fayda war
-
kardeş önce sen kendi feysindeki,leri sildinmiki de ondan istiyon. -ki silsen de o onun feysi. benm kıza asılan bi hayvan vardı. ben onu feysden sildirtemedim. 3 5 gün tartışma oldu tabi (delikanlıyız maçoyuz ya) arkasından hatun çıtır zaten 3 gün sonra başkasını buldu. o aşk meşk yapıyor ben hala boynuzları kaşıyorum. olan bana oldu. kendinize göre bi hisse çıkarın ey okuyanlar!!!! sonuçta iki ayrı insan hayatı var evli değilsen(-ki bazı durumlarda evli olsan da değişmez) feysine teline karışamazsın bence