Bi Sorum Olcak.. Yardım Gerekli
-
hacı aslında benim sorunum serverın başında olan kişiyle çok artist biri çok gıcık
oldum biri onun şifreyi çözüp o adamı g.t etmek amacım yoqsa ben internette
hallediyorum işimi... anlatabildimmi lazım onun için he adam bunu görünce beni
kovsunlar heryerde iş bulurum 2 3 yer çaırıor -
Abi hala ego tatmini pesindemisin,birak adam artiZzZz olsun,sen isine bak.Ayni depertmanda olursun bilgini yaristirirsin ama o herro sen merro...
-
Bilgi yarıştırmak değil adam gıcık oldumdan herşey... :) bulun bana bi çözüm...
boşverin gerisini ... -
derdime çare yoqmu.....
-
Allah aşkına, sana bir patron nasıl maaş veriyorki ?
Çok merak ediyorum ne iş yaptığını...
Şu site snifferlar, network kırma yontemleri, keyloggerlar, trojanlar binlerce social engineering ornegiyle dolu, 2 dk okusan bulursun nasıl kırılacagını...
Bir de aramızda kalıcaksa sana bir sır vereyim:
www.google.com ---> Search: Network Sniffer -
İşim İnşaat mühendisiyim... :) ve çokta tecrübem var.. bana maaş veren kişiden daha
fazla maaş veren kimseler var gitmek istemiyorum 5milyar diyor adam ama
yoruluyorum burda çalışmamın sebebi memur gibisin rahatsın c.tesi pazar tatil kafan
rahat orda müdür oluosun. kafan dikilio ... peki benim için şunu yaparmısın o network
sniflerinden birisini koysana işe yarayanı
Not = Bu kullanıcı benim değil yiyenimindir sadece bu sorunumu halletmek için
girdim... -
dreamtn sana bunun yontemini kesinlikle soylemeyecegim
sebebine gelince:
ben senin gibi onlarca insanla ugrasiyorum, ordan burdan bulduklari salak sacma programlari deneyerek networkume; virus, trojen, worm, spy bulastirmaktadirlar.
yasakliyorum cunku sen .ukunun keyfine mp3, film indirirken genel mudur internet neden yavas diye firca atabilmekte,
yasakliyorum cunku sen youtube da film izlerken benim acilen yapmam gereken downloadlari, guvenlik guncellemelerini, virus guncellemelerini yapamiyorum,
yasakliyorum cunku sen arkadaslarindan gelen resim video powerpoint leri acarken ben genel mudurlere internetin neden yavaslayabilecegini aciklamak icin ter dokuyorum.
bazi seyleri yapmani istemiyoruz, gir maillerine bak, sitelerde gez ama download yapma, sistem yoneticilerine kafa tutma. sen sistemi bozmaya calisirken ve aksam veya cumartesi pazar evinde yatip dinlenirken senin bozdugun sistemi duzeltmek icin cabaliyorum.
cunku calismayan sistemden sen degil ben sorumlu oluyorum.
sen sadece sitelere girebilecek bir yontem bulursun ama ben senin bu yontemi buldugunu ve bir aciktan interneti kullandigini farketmem hicde zor degil, farkedersem de yapabileceklerimi sen hayal et.
sirf sen egonu tatmin edesin diye benim yasadiklarim bunlar.
-
peki underzero... böle diosun ama bize download yasak deil adamlar bize
indirebilirsiniz diyor... ve sadece çalıştığım odada 2 3 kişide internet yasak...Öbür
elemanlar iş bile yapmıo sörf yapıolar paso iş yerinde adam akıllı bi kaç kişi çalışıo
bunlardan biride benim... adamlar bizim downloadımıza kızmıyor ben interneti boş
kullanan biride deilim youtube ta film izlemiyorum fazla da interneti kullanmam
amacım sadece adamın artistliğinin beni gıcık etmesi beni yanlış anladın servera pek
zararım olmuyor anlıyacağın anlatmıcaksanda eyvallah... -
hadi diyelim sistemi astin internete girdin, gidip ne diyeceksin
al bak seni g.t ettim internete girebiliyorum. yaptigin sistemin icine ettim diyeceksin
sonra ?
madem sen cok calisiyorsun digerleri calismiyor, calismayanlari git mudurune sikayet et,
yardimci olamayacagim cunku burasi ego tatmin sitesi degildir.
-
Tahminimce herkes her bilgisayara girişte şifresini tekrar tekrar yazmıyordur. Bilgisayar açılınca otomatik olarak server üzerinden IP alıp şifreyi otomatik giriyordur. Taklit etmeyi düşündüğün bilgisayarın MAC adresini kendi makinene ata ve dolayısıyla o bilgisayarın IP sini al ama taklit ettiğin bilgisayar kapalı olmalı. Bir dene istersen.
Ama proxy server en temizi.