folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Biber Gazı Hakkında

Biber Gazı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeuefeL
    TeuefeL's avatar
    Erkek

Deneyen yada üzerinde denenen varmı etkileri nedir falan filan

Hell Yeahh
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

TeuefeL bunu yazdı:
    -----------------------------

Deneyen yada üzerinde denenen varmı etkileri nedir falan filan

hocam gofretmi bu :) gözlerde ve burunda aşırı yanma etkisi var diyorlar.yiyenlerden duydugum kadarıyla gözlerini açamayıp oldugun yerde kalıyormuşsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

bayanlar tecizlerden korunmak için de kullanıyorlar... çok etkili olduğu kesin yani..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Birkaç kere yedim suratıma. En son yediğimde sağ gözüme doğru sıktı polis. İlk başta boğazın yanar, sonra biber gazının değdiği yerler yanar. Gözlerin yaşarır birkaç saat boyunca sulanma sürebilir. Hava güneşli olunca daha çok etkiliyor. Güneş çarptıkça yanıyor suratın. Gazın geldiği bölgeye dokunmamak senin için daha iyi olur; çünkü, bu gazın etkisini geçirmiyor dokunduğun yerlerde yanmaya başlıyor bulaşıcı hastalık gibi dağılıyor her yere :) Ben yaklaşık 8 - 10 saat boyunca hissetmiştim etkisini. Kola kolay geçmiyor...

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

CAFEde  OTURUrken kizlarin oturdugu masaya dogru pusturkup sora disari cikiyoduk 10 sn sonra onlarda oksure oksure disari cikiyolardi  :D

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek

hacı biber gazı onde bir seyreltilmiş capsasin den yapılır ( saf capsasin 15 milyon sab , biber gazı 1,5 milyon sab)

ve çok feci derecede acı verir ama sakın yanan yerlerini suyla temas ettimre... ettirmeden 1 saat gibi bi surede gecer ama ettirirsen 2 saatten aşşa gecmez hatta astımlı isen öldürebilme ihtiimali bile vardır onu belirteyim çok geniş caplıu da etkisi vardır azıcık bile sıksan ( cidden azıcık ) bütün evi kaplar ( kendimden biliyorum :D ) ( bu arada mazo felan değlim :D içinde ne olduğunu bilmiyordum :D )

validen
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

ilk yediğinizde gırtlağınıza bir kilo karabiber dökülmüş hissi veren, gözleri yaşartan, öksürten, ağlatan ve en çok da kusturan gazdır

göz pınarlarında birikip kuruyo ve yüzünüzü falan yıkadığınızda yeniden etkiliyo insanı.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

2 defa tecrübe oldu :)

birisi Ankarada lise cağında 2000 yılı civarıydı sanırım, 1 mayıs meydan muhaberesinin tam ortasında kaldık bütün arkadaşlarla birlikte...,

bütün kafan, kaş göz burun ağız dudak boğaz burun heryerin yanıyor,

kactık, girmeye calıştığımız her dükkan kapılarını kilitledi, her kapı kapandı, yükselin arka taraflarında bi binanın içinde bi muayenehanede yıkadık elimizi yüzümüzü, 1 saate yakın kendimize gelemedik...

Bir diğerinde güvenlik görevlisi arkadaşın vardı olm bi deneyelim dedik, açık havada sadece yarım bastık kapağına, bu kadar etkili bişeyin olması imkansız,

ben odanın dışında kapının köşesinde yaptım bunu, odanın içindekiler dışında ben rezil olduk 10 saniye içinde nasıl kacacağımızı bilemedik :D

Etkisin test edince hemen kız arkadaşıma gittim aldım bi tane cantanda dursun diye :)

Çünkü bi insana sıksan bunu, imkansız hareket etmesi...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

diyarbakırda yaşayınca bu tarz cisimler ile bayağı muattab oluyoruz lise dönemiydi okuldan dağıldık arkadaşlar ile eve dönüyoruz nasıl oldu anlamadım ama birden olayların ortasında bulduk kendimizi gözün taaa şeyine koyar aşırı derecede yakar boğaz yanar vs. göze değdiği an gözüne limon sür dostum bu işin dermanı aha ben sokağa çıkınca 2 kilo limonla çıkarım malum her an olay çıkabilme durumu var (:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Kral_Benim bunu yazdı:

diyarbakırda yaşayınca bu tarz cisimler ile bayağı muattab oluyoruz lise dönemiydi okuldan dağıldık arkadaşlar ile eve dönüyoruz nasıl oldu anlamadım ama birden olayların ortasında bulduk kendimizi gözün taaa şeyine koyar aşırı derecede yakar boğaz yanar vs. göze değdiği an gözüne limon sür dostum bu işin dermanı aha ben sokağa çıkınca 2 kilo limonla çıkarım malum her an olay çıkabilme durumu var (:

Hiç sorma sofu :\

En az 5-6 kez biber gazı yedim herhalde. Ama en feci olanı ilkiydi.

Diyarbakırspor - Fenerbahçe maçıydı dehşet olaylar falan çıktı. Stadyumdan çıktım kalabalık üzerime koşuyor polisin gaz bombaları tam yanıma düştü 2-3 tane. Kaçtım ilk 1-2 dakika bir etkisi yok. Ondan sonra dehşet bir yanma. Burun ve ağızdan yoğun salya ve sümük akmaya başlar :\ Etkisi 5 dakika falandır.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Kral_Benim bunu yazdı:

Hiç sorma sofu :\

En az 5-6 kez biber gazı yedim herhalde. Ama en feci olanı ilkiydi.

Diyarbakırspor - Fenerbahçe maçıydı dehşet olaylar falan çıktı. Stadyumdan çıktım kalabalık üzerime koşuyor polisin gaz bombaları tam yanıma düştü 2-3 tane. Kaçtım ilk 1-2 dakika bir etkisi yok. Ondan sonra dehşet bir yanma. Burun ve ağızdan yoğun salya ve sümük akmaya başlar :\ Etkisi 5 dakika falandır.

dostum o maçtan sonra polise ne oldu anlamadım stadın bahçesine attı gaz bombalarını yani 3-5 yaşında bebelerin ortasına o yüzden çok sinirlenmiştim polise zaten gidip dedim ne yapıyorsunuz siz görmüyormusunuz ufacık çocuklar var sizde klasik koşullanma olmuş burda ufak bir didişme gördüğünüz an illa bir şeyler atıyorsunuz adamın verdiği cevap aynen şu emir kuluyuz :S

Toplam Hit: 3314 Toplam Mesaj: 18