folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Biber Gazı Hakkında

Biber Gazı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

bende denedi taximde

gözlerim yandi açamiyordum

miğdem bulandi

burnum yandi

15-20 dk sürdü

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

polisin kullandığı biber gazları yani şu üzerinde nato yazanlar dünyanın en acı biberi olan şili biberinden yapılır yan etkisi olarak kişiye çok yakından yani gözünün dibinden sıkarsan geçici körlük olur genel olarak çok feci bir yanma hissine neden olur

yararlarına gelince çok iyi bir burun açıcıdır burunda ne varsa salya sümük yolu ile dışarı atar bronşları açar yani nezle grip falansanız birebir gelir burnu olduğu gibi temizler

türkiyede kullanılan gaz spreylerinin içinde basınçlı gaz ve şili biberinin zerre haline getirilmişinden başkası yoktur.

ayrıca portakallı mandalina vb. nektarlıları vardırki gaz gelir a negüzel kokuyo lan bu dersin ve ciğerlerinin derinliklerine çekersin ve içinde volkanlar seri halde patlamaya başlar acıdan.

yani özetle çok yararlı ve güzel bi şeydir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Biz arada makarasına nato yazanları sıkıyoruz odaya yada kendımıze arkadaşla.. =D Etkili baya burun açar, daha iyi düşünmeyi sağlar falan =d

Etkisi uzun sürer baya direk sıkılırsa. En etkili çözüm limon surmek ve limon yemek. Suyla yıkarsanız daha cok dagılır daha buyuk acı olusur.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

2 kere tecrübe ettim.Genel olarak havada acı biber kokusu oluyor aynı :D.Soluduğunda boğazında ve burnunda kuruluk ve yanma hissi oluyor bide gözlerin kan çanağına dönüp çeşme gibi oluyor.

Bu arada kesinlikle su dökmeyin gazı yediğinizde biyerden manav falan bulup 2 tane limon alın.1 tanesinin içini direkt yiyin diğerini de yüzünüze sürün geçer :D.Ayrıca biber gazı sıkılmış alandan geçecekseniz tülbent veya bez gibi birşeyin üzerine sirke sökün onunla ağzınızı burnunuzu kapayın baya bi filtreliyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Polis eğer tüfekle attıysa yere düşer ve dönmeye başlar döndükçe içinden gaz çıkar ki en tehlikelisidir.. oksijen tüpü gibi olan daha az tesirldir ama tüfekle atılan adamın resmen ağzına ediyor .. Sakarya - fb maçında polis attı oradan bliorum çok etkili .. su dahada yakıyor, limon iyi geliyor, birde araba hızlı giderken kafayı camdan çıkarmak iyi gelir :)):))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

Göztepeli bir taraftar oldugumdan ayda bır yıyoruz o meredi

bagımlılık yaptı artık :)

gözlerde asırı yanma ve nefes yolunda daralma oluyor mıde bulanması cabası

biber gazı hakkındakı bestemızde asagıda :D

http://dortluk.byethost13.com/biber-gazi-oley/

BİBER GAZINI
    ŞALGAM SUYUNU
    NE SIKARSANIZ SIKIN BIZE,
    YANINDA RAKI
    BIRAZDA MEZE,
    ÇEVVIK KUVVET KURBAN OL BIZE!

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

bende nato marka gaz aldım ama kimseye sıkmadım. uzaktan azcık kendimde deneyim dedim cesaret edemedim :D

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
Toplam Hit: 3442 Toplam Mesaj: 18