Biber Gazı Hakkında
-
bende denedi taximde
gözlerim yandi açamiyordum
miğdem bulandi
burnum yandi
15-20 dk sürdü
-
polisin kullandığı biber gazları yani şu üzerinde nato yazanlar dünyanın en acı biberi olan şili biberinden yapılır yan etkisi olarak kişiye çok yakından yani gözünün dibinden sıkarsan geçici körlük olur genel olarak çok feci bir yanma hissine neden olur
yararlarına gelince çok iyi bir burun açıcıdır burunda ne varsa salya sümük yolu ile dışarı atar bronşları açar yani nezle grip falansanız birebir gelir burnu olduğu gibi temizler
türkiyede kullanılan gaz spreylerinin içinde basınçlı gaz ve şili biberinin zerre haline getirilmişinden başkası yoktur.
ayrıca portakallı mandalina vb. nektarlıları vardırki gaz gelir a negüzel kokuyo lan bu dersin ve ciğerlerinin derinliklerine çekersin ve içinde volkanlar seri halde patlamaya başlar acıdan.
yani özetle çok yararlı ve güzel bi şeydir
-
Biz arada makarasına nato yazanları sıkıyoruz odaya yada kendımıze arkadaşla.. =D Etkili baya burun açar, daha iyi düşünmeyi sağlar falan =d
Etkisi uzun sürer baya direk sıkılırsa. En etkili çözüm limon surmek ve limon yemek. Suyla yıkarsanız daha cok dagılır daha buyuk acı olusur.
-
2 kere tecrübe ettim.Genel olarak havada acı biber kokusu oluyor aynı :D.Soluduğunda boğazında ve burnunda kuruluk ve yanma hissi oluyor bide gözlerin kan çanağına dönüp çeşme gibi oluyor.
Bu arada kesinlikle su dökmeyin gazı yediğinizde biyerden manav falan bulup 2 tane limon alın.1 tanesinin içini direkt yiyin diğerini de yüzünüze sürün geçer :D.Ayrıca biber gazı sıkılmış alandan geçecekseniz tülbent veya bez gibi birşeyin üzerine sirke sökün onunla ağzınızı burnunuzu kapayın baya bi filtreliyor.
-
Polis eğer tüfekle attıysa yere düşer ve dönmeye başlar döndükçe içinden gaz çıkar ki en tehlikelisidir.. oksijen tüpü gibi olan daha az tesirldir ama tüfekle atılan adamın resmen ağzına ediyor .. Sakarya - fb maçında polis attı oradan bliorum çok etkili .. su dahada yakıyor, limon iyi geliyor, birde araba hızlı giderken kafayı camdan çıkarmak iyi gelir :)):))
-
Göztepeli bir taraftar oldugumdan ayda bır yıyoruz o meredi
bagımlılık yaptı artık :)
gözlerde asırı yanma ve nefes yolunda daralma oluyor mıde bulanması cabası
biber gazı hakkındakı bestemızde asagıda :D
http://dortluk.byethost13.com/biber-gazi-oley/
BİBER GAZINI
ŞALGAM SUYUNU
NE SIKARSANIZ SIKIN BIZE,
YANINDA RAKI
BIRAZDA MEZE,
ÇEVVIK KUVVET KURBAN OL BIZE! -
bende nato marka gaz aldım ama kimseye sıkmadım. uzaktan azcık kendimde deneyim dedim cesaret edemedim :D