Bıktım Bu Telefondan 5800

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar 5800 ım var v51 her bi şeyi tmam şimdide ufak bir darbede bazzen kapanıyor telefonu açıyorum elimle vuruyorum yatağa atıyorum sektriyorum bir şey yok ama çok hassas bir darbede masaya deyince filan tık gidiyor ne yapmam lazım servise vereyim  mi ne sebeble veriyim de tam yapsınlar

bıktım dediğime bakmayın şu sorun gitse tam olacakta telefon 

Not:Bold yazı tipini kullanmayın.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    Bataryadan olabilme ihtimali üzerinde durdun mu?

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bataryadan olabilme ihtimali üzerinde durdun mu?

darbe ile kapanıyor

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    varsa değiştir üstad bataryayı olabilir

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:
    varsa değiştir üstad bataryayı olabilir

2.kez vercem aldıgım yere yaparlar mı ki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

5800 kapanmayı bataryadan yapıyor ve bataryanın dişi konnektörlerini iğne ile aralıklarını sıkılaştır oda olmazsa ver servise değiştirirler bataryayı büyük ihtimalle.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

tmm vereyim hocam bifrde telefonu halıya düşürmüştüm evdde 75 cmlik bir yükseklikten ondan sonra başladı kapanmaya

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

ver gitsin garantili servise hiç uğraşma o zaman

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Hoca bataryadandır bende n73 vardı her turlu darbeyi deniyordum tık yok cebime koyuyordum kut kapanmış

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Hocam Garantiye veripte sonuçalamıyorsan  3. seferde Yenisiyle değiştirebiliyorsun.İçine sinmezse ısrarla yeniden ver.Yada değişim talep et direk.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    Echer bunu yazdı:

Hoca bataryadandır bende n73 vardı her turlu darbeyi deniyordum tık yok cebime koyuyordum kut kapanmış

aynen üstad bende de aynı problem vardı bataryadan kaç sefer gönderdim garantiye ama yine aynı sorun şimdi batarya ile tlefon arasına kağıt sıkıştırıyorum mis gibi çalışıyor aynı marka telefondan aynen gerçi herkes benim telefonu biliyor ama koymayak resmini şimdi :D

Toplam Hit: 4085 Toplam Mesaj: 23