Bıktım Bu Telefondan 5800
-
arkadaşlar 5800 ım var v51 her bi şeyi tmam şimdide ufak bir darbede bazzen kapanıyor telefonu açıyorum elimle vuruyorum yatağa atıyorum sektriyorum bir şey yok ama çok hassas bir darbede masaya deyince filan tık gidiyor ne yapmam lazım servise vereyim mi ne sebeble veriyim de tam yapsınlar
bıktım dediğime bakmayın şu sorun gitse tam olacakta telefon
Not:Bold yazı tipini kullanmayın.
-
Bataryadan olabilme ihtimali üzerinde durdun mu?
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
Bataryadan olabilme ihtimali üzerinde durdun mu?
-----------------------------darbe ile kapanıyor
-
varsa değiştir üstad bataryayı olabilir
-
x-files bunu yazdı:
varsa değiştir üstad bataryayı olabilir
-----------------------------2.kez vercem aldıgım yere yaparlar mı ki
-
5800 kapanmayı bataryadan yapıyor ve bataryanın dişi konnektörlerini iğne ile aralıklarını sıkılaştır oda olmazsa ver servise değiştirirler bataryayı büyük ihtimalle.
-
tmm vereyim hocam bifrde telefonu halıya düşürmüştüm evdde 75 cmlik bir yükseklikten ondan sonra başladı kapanmaya
-
ver gitsin garantili servise hiç uğraşma o zaman
-
Hoca bataryadandır bende n73 vardı her turlu darbeyi deniyordum tık yok cebime koyuyordum kut kapanmış
-
Hocam Garantiye veripte sonuçalamıyorsan 3. seferde Yenisiyle değiştirebiliyorsun.İçine sinmezse ısrarla yeniden ver.Yada değişim talep et direk.
-
Echer bunu yazdı:
-----------------------------Hoca bataryadandır bende n73 vardı her turlu darbeyi deniyordum tık yok cebime koyuyordum kut kapanmış
aynen üstad bende de aynı problem vardı bataryadan kaç sefer gönderdim garantiye ama yine aynı sorun şimdi batarya ile tlefon arasına kağıt sıkıştırıyorum mis gibi çalışıyor aynı marka telefondan aynen gerçi herkes benim telefonu biliyor ama koymayak resmini şimdi :D