Bıktım Bu Telefondan 5800

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    hem telefonu düşürüosun hem telefona bok atıosun ne iş anlamadım :D yüksek ihtimal bataryanın telefona girişte olan dişlerinde bi temassızlık falan vardır servise ver hallederler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Benimde nokia 7600 var kapaklı telefon kapagını yukarı kaldırdıgım anda telefon donuyor 10 saniye sonrada kapanıyor..

1 aydır kapatmadan kullanıyorum :D

Varmıdır bunun bir caresi?

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bataryadan olabilir ama orjinalleri pahalı ver servise kvk 1 günde teslim eder bataryadansa

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Orjinal Servise Ver

Benim Gibi Salaklık Etme

3 Kere Olmazsa Sıfırını Verirler

Ben Bi 6300'ı 5 Kere Başka Tamirciye Götürdüm Kvk'da Gitti Amk

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

biktim lan bu telefondan.. ne kadar yavas

Parmak bassam olurmu?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:
    -----------------------------
    Echer bunu yazdı:

Hoca bataryadandır bende n73 vardı her turlu darbeyi deniyordum tık yok cebime koyuyordum kut kapanmış

aynen üstad bende de aynı problem vardı bataryadan kaç sefer gönderdim garantiye ama yine aynı sorun şimdi batarya ile tlefon arasına kağıt sıkıştırıyorum mis gibi çalışıyor aynı marka telefondan aynen gerçi herkes benim telefonu biliyor ama koymayak resmini şimdi :D

mrk ettim koy capsini:))

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

5800 almayı dünüyordum internette okadar çok şikayet gördüm ki tırsdım vallaha

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

radyo da donma problemi yaşanıyormuş, herkez bunu söylüyor. ev arkadaşım kullanıyor, onda da aynı sorun vardı v50 yada v51 di tam hatırlamıyorum kurduk; problem devam etti, sonra format attık. cillop oldu hiçbir problemi yok (v51 hala kurulu).

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

VisualBoy bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

radyo da donma problemi yaşanıyormuş, herkez bunu söylüyor. ev arkadaşım kullanıyor, onda da aynı sorun vardı v50 yada v51 di tam hatırlamıyorum kurduk; problem devam etti, sonra format attık. cillop oldu hiçbir problemi yok (v51 hala kurulu).

bi minibook parası verecem a.q  çok tırsdım cok birde abd de toplatıldığını okudum püü

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

bataryadan bilader.

o dişlilerde temassızlık oluyor. kendi tavsiem batarya ile telefon arasına kapıt sıkıştır kesin çözüm olmama şansı yok sakın format felan deneme :)

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
Toplam Hit: 4084 Toplam Mesaj: 23