folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Bil IQ Öss Eğitim Seti [Full Set-Teklink]

Bil IQ Öss Eğitim Seti [Full Set-Teklink]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Rapid olsa güzel olurdu. Özellikle tarih videolarına ihtiyacım var elinde başka set olan varsa paylaşırmı tarih videoları lazım

Cagito ergo sum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:
    -----------------------------

Rapid olsa güzel olurdu. Özellikle tarih videolarına ihtiyacım var elinde başka set olan varsa paylaşırmı tarih videoları lazım

tarih videolarindan ozel olarak baktıgın bir bolum var mi? hepsin yukelemk zor :) 25 kb o daher zman degil torrent olarak gonerebilirm belki freelerden. varsa istedigin ozel bir bolum Özel mesajdan gonder.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

5Agustos1921 bunu yazdı:

MrAmor bunu yazdı:

tarih videolarindan ozel olarak baktıgın bir bolum var mi? hepsin yukelemk zor :) 25 kb o daher zman degil torrent olarak gonerebilirm belki freelerden. varsa istedigin ozel bir bolum Özel mesajdan gonder.

pm atttım hocam

Cagito ergo sum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

teşekkrler kalsın bi arkadaşa söliyim indirsin.

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

bekleyin ben heyeti.com a dvd dersane yüklüyorum. kaç gb olduğunu bile unuttum. çok gb çok :)

edit:

http://www.tahribat.com/Forum-Oss-Dvd-Dershane-Seti-Heyeti-Com-Direk-Link-102905/

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

dvd dersane matematik anlatımı berbat tavsiye etmem indirdim baktım çok çok kötüü... ekolhoca daha süper onu izleyin

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

ellerine saglık heyeti.  sana 1-2 set daha veremde onlarıda bi yükleyiver heyetine

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

abi bunları rapid amcaya yukleyebılırsen super olur :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mctatlises
    mctatlises's avatar
    Erkek

Linkler ölü galiba yenileme ihtimalin varmi ? yenilersen sevinirim hoca.. tek link hotfile olsa süper olur.

En Kral Tatlisesci...
Toplam Hit: 12537 Toplam Mesaj: 30