Bil IQ Öss Eğitim Seti [Full Set-Teklink]
-
Rapid olsa güzel olurdu. Özellikle tarih videolarına ihtiyacım var elinde başka set olan varsa paylaşırmı tarih videoları lazım
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
Rapid olsa güzel olurdu. Özellikle tarih videolarına ihtiyacım var elinde başka set olan varsa paylaşırmı tarih videoları lazım
-----------------------------tarih videolarindan ozel olarak baktıgın bir bolum var mi? hepsin yukelemk zor :) 25 kb o daher zman degil torrent olarak gonerebilirm belki freelerden. varsa istedigin ozel bir bolum Özel mesajdan gonder.
-
5Agustos1921 bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------tarih videolarindan ozel olarak baktıgın bir bolum var mi? hepsin yukelemk zor :) 25 kb o daher zman degil torrent olarak gonerebilirm belki freelerden. varsa istedigin ozel bir bolum Özel mesajdan gonder.
-----------------------------pm atttım hocam
-
teşekkrler kalsın bi arkadaşa söliyim indirsin.
-
bekleyin ben heyeti.com a dvd dersane yüklüyorum. kaç gb olduğunu bile unuttum. çok gb çok :)
edit:
http://www.tahribat.com/Forum-Oss-Dvd-Dershane-Seti-Heyeti-Com-Direk-Link-102905/
-
dvd dersane matematik anlatımı berbat tavsiye etmem indirdim baktım çok çok kötüü... ekolhoca daha süper onu izleyin
-
ellerine saglık heyeti. sana 1-2 set daha veremde onlarıda bi yükleyiver heyetine
-
abi bunları rapid amcaya yukleyebılırsen super olur :)
-
Linkler ölü galiba yenileme ihtimalin varmi ? yenilersen sevinirim hoca.. tek link hotfile olsa süper olur.