Bildiğiniz, Kullandığınız, Sağlam, Güvenilir Ram Boşaltma Programları
-
Arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı üzre ben böyle bişey arıyorum. Bazen makinede ufak takılmalar oluyor. Hele ki makineyi aralıksız 2-3 hafta açık bırakınca haliyle böyle bişeye ihtiyaç duymaya başladım. Bildiğiniz, sağlam ram boşaltma programları falan varsa paylaşırsanız sevinirim. Eminim bunun varlığından haberdar olmayan fakat birçok kişiye lazım olan bu programı kullanacak birçok kişide olacaktır.... Selametle!
-
Ram boşaltma programı ??
Daha önce duymadım fakat mantık olarak böyle birşey saçma. Ya boşaltmıyordur, ya da öyle birşey yoktur.
Çünkü kullandığın programlar, ve sistem dosyaları rami sürekli olarak kullanır. Ram geçici bellektir, bilgisayar kapandığında boşaltılır, içinde veri kalmaz.
O tarz bir program rami boşalttığı anda sistem dosyalarında bir sapıtma meydana gelir ve veri kaybı yaşarsın diye düşünüyorum. Yok kardeşim var öyle bir program x arkadaşım kullanıyor dersende o program o işi yaptığını söyleyip o işi yapmıyordur bana kalırsa :)
-
Mesela:
Instant Memory Cleaner
Sürüm : 6.7
Boyut : 1.56 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows XP
Üretici Firma : Vasilis Stamatopoulos
Tanıtım:
Bu program sayesinde sisteminizin fiziksel hafızasını boşaltabilir ve böylece sisteminizi hızlandırabilirsiniz.
Link: http://www.freebyte.gr/instantmemorycleaner.zipgibi... Ama kullanmadım, bilmiyorum güvenilirmi değilmi. Sistemi kararsız hale getirebileceğini bildiğim için zaten sağlam, güvenilir falan filan diyede belirttim ayrıca...
-
aga 17 tane program 85 tane oyun açarsan 250 tane de pro kullansan kasar gene. PCne göre takıl tbten uzak kalma yeter :D
-
ben bunu kullanıyodum belkı ısını gorurur kardesım
http://rapidshare.com/files/199634575/Dolphin_RAM_Booster_Expert_1.30.rar
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------
ben bunu kullanıyodum belkı ısını gorurur kardesım
http://rapidshare.com/files/199634575/Dolphin_RAM_Booster_Expert_1.30.rar
-----------------------------ise yarıyormu ?
-
advanced system care
tam sürümünü kur içinde ne istersen var defrag dan tut ram boşaltma hazırta tutma
oyunlar için game booster sistem temizleme rahatlatma zaten programın sadece kendisi her türlü temizliği yapıyor kullan öneririm
-
panxer in verdıgı daha saglam bıseye benzıyo
-
Bilgisayarı kapat.. Power fişini çıkar bi 5-6 kere açma düğmesine 3er saniye aralıklarla basılı tut bırak. Daha sonra basılı tut düğmeye 10saniye kadar. Sonra fişi tak çalıştır.. Daha iyi boşaltma yöntemi bilmiyorum :D
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
Bilgisayarı kapat.. Power fişini çıkar bi 5-6 kere açma düğmesine 3er saniye aralıklarla basılı tut bırak. Daha sonra basılı tut düğmeye 10saniye kadar. Sonra fişi tak çalıştır.. Daha iyi boşaltma yöntemi bilmiyorum :D
-----------------------------:D:D:D aga harbi en iyi yöntem bu bencede. ben 10 senedir kullanıyorum gayet başarılı. tabi otomatik uygulaması daha etkili :))))
-
Bu tür programların hiçbiri işe yaramaz kanımca.Bu tür programlarla bilgisayarını dolduracağına bilgisayarını yeniden başlatman hem kesin çözüm olur hemde olası sistem hatalarının önüne geçmiş olursun