Bilge Adam Eğitim Setleri
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Varmı bunların yabancı dil eğitim seti falan hoca ?
Daylight ingilizce ve almanca var bende -
lecion bunu yazdı:
Thelordmax bunu yazdı:
Daylight ingilizce ve almanca var bende
-----------------------------Kaliteli mi peki ? İyiyse internetten indirebiliriz.
-
Thelordmax bunu yazdı:
lecion bunu yazdı:
Thelordmax bunu yazdı:
Daylight ingilizce ve almanca var bende
-----------------------------Kaliteli mi peki ? İyiyse internetten indirebiliriz.
Bence piyasada bundan ıyısı yok ! -
İlk 3 linkke baktım 3'üde kırık.
-
lecion bunu yazdı:
Bence piyasada bundan ıyısı yok !
-----------------------------Eywalla hoca araştırdım biraz daylight'ı. yakın takipteyim. Seti indirirm bikaç güne (:
-
Ben paylasmıstım burdan ındıırebılırsın
http://www.tahribat.com/Forum-Daylight-Ingilizce-Egitim-Seti-Huzurlarinizda-100914/
-
Bende Yazıldım Bilge Adama Yazılım İçin Bakalım Ne Öğretecekler Ayrıca Bilge Adamı Kötüleyenler Gitsinler Çalışma Düzenine Baksınlar Adamlar Boşuna İsim Yapmamış Piyasada Microsoft Salakmı Türkiyede Sınav Hakkını Bunlara Versin Adını Düşürsün ? Ayrıca Kaliteli Eğitim Veriyorki Fiyat Bu Kadar Yüksekken Hala Rağbet Var Bi Nevi Hızlandırılmış Üni Gibi Görüyorum Ben Orayı Allahtan Bişey Olmassa Şubata Doğru Başlıcam..
-
dungeon bunu yazdı:
Bende Yazıldım Bilge Adama Yazılım İçin Bakalım Ne Öğretecekler Ayrıca Bilge Adamı Kötüleyenler Gitsinler Çalışma Düzenine Baksınlar Adamlar Boşuna İsim Yapmamış Piyasada Microsoft Salakmı Türkiyede Sınav Hakkını Bunlara Versin Adını Düşürsün ? Ayrıca Kaliteli Eğitim Veriyorki Fiyat Bu Kadar Yüksekken Hala Rağbet Var Bi Nevi Hızlandırılmış Üni Gibi Görüyorum Ben Orayı Allahtan Bişey Olmassa Şubata Doğru Başlıcam..
------------------------Gıt hocam gıt bosver sen kulaklarını tıka ne ogrenırsen kardır fazla bılgı goz cıkarmaz :D
-
Hizlandirilmis unv mi?
Hangi algoritmik yapilari gordunuz ?
hangi devre programlamayi gordunuz bilge adamda ?
biz enayiydik unv kasalim degilmi ?
-
tşkler.not alayımda lazım olur