Bilgi İşlem Sorumlusu Olmak İstiyorum ?
-
bir şirkete bilgi işlem sorumlusu ne yapar.
neleri bilmesi gerekir.
-
Coiner bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Git çöpcü ol arkadaş, Bilgi işlemci olma.
-
futurist bunu yazdı
bir şirkete bilgi işlem sorumlusu ne yapar.
neleri bilmesi gerekir.
Musluk tamiri, Ampul değişimi, Klima hakkında bilgi, çalışanlara bilgisayar dersi Ve sayamıcağım bir çok şey.
Öyle akıllı insanlar varki, adam google ye giremediğinde internetim kesildi bilgisayarım açılmıyor diye ortalığı ayağa kaldırıyor.
-
kodlayanı severler
-
HoLyCat bunu yazdı
On numara bir yanıt olmuş, en azından ne yaptığını bilir :)
-
Ben özel bir şirkette bilgi işlem sorumlusuyum. Neleri bilmem gerekiyor dersen
Bilgisayarlarin tüm yazilim ve donanimlarini, yazici, tarayici, fax, router, switch, fiber teknolojileri, analog kamera, ip kamera nvr/dvr cihazlari, access pointler, point to point wireless ürünler, android ve ios'u takip etmen lazim server yönetimi (ozellikle dns, domain, exchange), firewall ve aklina gelebilecek her türlü bilişim teknolojileri...
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Bilgisayarlarin tüm yazilim ve donanimlarini, yazici, tarayici, fax, router, switch, fiber teknolojileri, analog kamera, ip kamera nvr/dvr cihazlari, access pointler, point to point wireless ürünler, android ve ios'u takip etmen lazim server yönetimi (ozellikle dns, domain, exchange), firewall ve aklina gelebilecek her türlü bilişim teknolojileri...
bu mesaj cok dolu görunuyor vay anasın ne çok şeymıs gıbı ama pekte bısey saymadın yanı gunluk seyler
-
HoLyCat bunu yazdı
bu bir ikincisi kafası çalışan biriysen 1-2 senelik çalışmayla internette iyi bir yatırım yaparsın.
-
Sertifikalı Sistem ve ağ uzmanıyım
üstelik Microsoft tescilli MCP yim yakında mcse olacağım
şuan bu sektörle alakasız Bir sektörde amele gibi 1500 lira maaşla çalışıyorum :)
Tamam küfür etmeyin :)
-
Bosluk bunu yazdımehmetdiyebiri bunu yazdı
bu mesaj cok dolu görunuyor vay anasın ne çok şeymıs gıbı ama pekte bısey saymadın yanı gunluk seyler
bunlar senin için günlük şeylerse yarın gel işe başla