folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlamaya Giriş
linefolder Bilgilenmek İstiyorum [İSTEK]

Bilgilenmek İstiyorum [İSTEK]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

ilk önce kendini tanımadan geçiyor hocam, ayrıca böyle bir konu açtığın için bir çok kişinin kafasına dank etmesini sağlıyorsun böyle postları görmek her zaman isteriz :)

Türkiyede programcı olmak zor, ha tabi bu para kazanmayacağın anlamına gelmiyor. sürekli kendini yenileyen bilgi ister teknoloji takibi ister. Kendi çapında ;

önce kendini kanıtlaman lazım ben bunları başarabiliyorum diye bizimde forum arkadaşların olarak seni kontrol ederiz sıkıştığında burda bir çok insan bende dahil olmak üzere yardımcı oluruz :)

sayısal zeka için evet, sayısal zeka pratik gerektirir sayılarla haşır neşir olmasanda biraz olmaya calışmalısın. bunun yanında ingilizceni de çalışmaların esnasında ilerletmelisin.

burda felsefe zor kolay imkansız zaman alır gibi birşey gibi olmak zorunda.

kendi açımdan, artık eskisi gibi uğraşmıyorum, rene hocamın emekli öğrenci şerefine nail olacağım günü bekliyorum bende :D

delphi, C ve C plus plus'a iyiye yakın java ( yüksek düzeyde ) hakimim, ama gel gör ki bunların artık benim için pek tadı kalmadı sıkıldım, bunaldım.. 22 senelik hayatın 8 senesi bilgisayar başında geçti ve bir çok şeyden vaz geçtim burada pek anlatmak istemiyorum ama forumdan bir çok kişi derdimi biliyor.

forum da neden paylaşım yok birşey göremedik diyorsanız ne bileyim bir kaç yardım konusuna el attım, sayılıdır. ama yapabildiklerim forumdan kişilerle kanıtlıdır.

yine forum da abdullahazad, ( aramızın hiç iyi olmadığı taktirde, kodlarken sanat eseri yaratabilecek şahsiyet * / hakkı yenilmez. ) cosmic, ( bu adamı seviyorum :D ) ricin ( entegre üzerine delirmiş şahsiyet ) zumsuk ( tarcan kralı :D arada eser gider )bu gibi insanlara dikkat edin pek paylaşım yapmazlar, ama inanın içlerine sinsin deli gibi yardımcı olurlar.

mümkün mertebe tek dilde kalmamaya çalış, sürekli geliştir kendini başlangıç olarak C, CPP ve Java olarak  başlayabilirsin.

c zor bi dilmi, ona sen karar vericeksin ( kendini tanıdığın zaman ) javada aynı şekilde.

nerden hangisinden değil önce kendini testten geçir. testin yolu araştırmadan geçer..

umarım başarılı olabilirsin. :)

saygılarımla.

Toplam Hit: 4014 Toplam Mesaj: 22