Bilgisayar 0 Sesle Çalışsın?
-
bilgisayarın tüm fanlarını durdurabilirmiyim bunu yaparsam bi zararı olurmu, işlemcinin fanı durursa yanarmı kart (torrent de download yapacak bilgisayar bu süre zarfında)
çözüm önerilerinizi bekliyorum
-
fanlari durdurursan sokersen, bilgisayari bir daha kullanamazsin
veya yeni bir bilgisayar almak zorunda kalirsin,
yeni bilgisayar alacagin zamanda sessiz su sogutmali fanlardan, zalman (di sanirim) fanlari tavsiye edebilirim sessiz sakin guvenli pirelli gibi
-
yeri gelmişken sorayım.. under hoca bu fanların bakımı nasıl yapılıyor acaba temizlemek için felan
-
tabi fanlar zamanla daha fazla ses cıkartabilirler sürekli döndükleri için aşınıyolar degiştirebilme imkanın varsa kaliteli bir fanla degiştir onun dişında komple fanı sökme...
-
ben kompresor bulursam hava ufletiyorum icine
gicir gicir oluyor fanlari basincli hava tutarak tozunu almak gerek, baskada birseye gerek yok, bilgisayarin icinin temizligi icin tek cozum hava kompresorleridir
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------
yeri gelmişken sorayım.. under hoca bu fanların bakımı nasıl yapılıyor acaba temizlemek için felan
-----------------------------bence aç kasayı al tornavidayı olmadı önce tornavidayı al sora kasyı aç süpürge buldysan ne ala yoksa içinde hava yada bilumm gazlar olan spreyler dicem artık onları fıssslat odamı omadı eline bi bez al sil nemli olsun ama ıslak deel benmde yapmm lazım bi ara o temizlikten .f
-
grey e kalsa geceden camasir suyuna bastir diyecek :)
-
Kasanın içindeki fanın fişini çek. Ama işlemcinin üstündeki fan kalsın. Eğer ekran kartının fanınıda çıkarabiliyorsan onuda çıkart bişey olmaz. Tabi bunları yaparken kasanın 2 tarafınıda açık bırak ve ortalık bi yere koy. Benim pc masasının üstünde duruyor :D
-
ya aq sesinin bana zararı yok dişardan açık olduğu anlaşılmasın yeter bi çaresi olmalı yaw pis uyuz oldum
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
grey e kalsa geceden camasir suyuna bastir diyecek :)
-----------------------------valla şart bi görsen klavyeyi bozuldu yani şeftali suyu dökersem normalmiş bozulması
mesela shifttlerim çalışmıyo sağdaki türkçe karekterlerimi yiyo, soldaki oturumu kapatıyo vb vb
kasanın içindede toz yumakları olmuş artık toplasam kirli pamuk diye satarım yada aseton döker ojelerimi çıkarırım .f
konu dışı yazdm kusura bakma konu sahibi arkadaşım
-
fanı durdursan bilgisayar çalıştıramasın ki calışsada yanar