folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar Açılıyor Fanlar Çalışıyor Ve Sonra Hemen Kapanıyor.

Bilgisayar Açılıyor Fanlar Çalışıyor Ve Sonra Hemen Kapanıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Benim ps de g.t altına gidebilir kendi bilgisayarıma over clok yaptım sıcaklık 10 dere artmıştı içini temizliyim dedim düzelir diye işlemciyi çıkartmıştım demekki ondan dolayı sıcaklığım 5 derece daha arttııbunu öğrendiğim süper oldu :)

Eyvallah arkadaşlar ben bi deneyeyyim artık her şeyi bakalım nerden donanımsal bi sorun sistemden değil kardeşim .... 

Kendi işlemcimi çıkartacağım bakalım nasıl olacak açılacakmı çocuğun ps elimde kaldı sonuçda :) yapmam lazım ayıp olur gidipde bilgisayarcıya o kadar para vermesin şimdi ....

tekrardan teşekkür ediyorum power subley iişi beni aşar gibi ama bakalım :) ben buraya bir daha cevap yazamazsam bilinki benim işlemcide gitti

yehuuuuuuu :) 

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    işlmecinin fanının altında bakır plakalar var onların arasını fırca ile temizle hiç acmıyorsa pow.sap.tı değiştir

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    nedenini kendin yazmıssın aslında, lga775 soketi uzerine fanları oturtmak mandaya takla attırmak kadar zor, am2 de oldugu gibi kaymak gibi takamıyorsun. bakır taban işlemciye tam temas etmiyordur bu yuzden oluyor sorun. biraz termal macun ve fanı muntazam takarsan sorunun cozulur. bu sorunun baska sebepleride olabilirdi tabii lakin senin yazdıklarına gore sorun bu.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek

eğer açar açmaz kapanıyorsa fandan değildir. power supply dan yapıyordur veya biostan bios pilinin yanında bir jumper var onu kullanarak biosu sıfırlayabilirsin sıfırlamadan sonrada aynısını yaparsa power değiştir bence. anakart yanması olsa zaten pc hiç açmaz dediklerimi bi kontrol et haber ver

Elektronikci olmak için çok çaba harcamam gerekiyor ANNE
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    aynı sorun bendede olmuştu, işlemciyi takamamışım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edonline
    edonline's avatar
    Erkek
    Bios u sıfırla dene...

sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur herkesi sen dost mu sandın belki o agyar olur sadıkane belki o alemde bir dildar olur yar olur agyar olur dildar olur serdar olur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emcyaman
    emcyaman's avatar
    Erkek
    Parçaları kasadan çıkarıp masanın üstünde çalıştırmayı dene (uzay montaj) olası kısadevreleri engeller, güç kablolarını iyice kontrol et, ram, ekran kartı, işlemci güzelce çıkarıp tekrar monte et sonucu bildir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaTo_35
    CaTo_35's avatar
    Erkek
    fan bozulmustur işlemci ısınınca kapanıodur dogal olarak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    az önce aynı dertten bende muzdariptim,usb ile vantilatör yapalım derken anakartı yaktık sanırım

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hispanic
    Hispanic's avatar
    Erkek
    sen kasayı aç tozları fln sil belki çalışır bendede öyle olmuştu tozları aldım çalıştı:P

İrtivat/İletişim/Hakkımda Sorularınız/Chemical Ne Demek Demeniz/Kişi Listesi Kasmak : chemical@cold-m4.com Sünger pop avatarı istiyorum!! Sitedeki bazı pkklıların siktirip gitmesini istiyorum!! Fener avrupa şampiyonu olsun istiyorum!! MESAJ KAYGISINA SON!!!
Toplam Hit: 9976 Toplam Mesaj: 21